Άρης: Με Μοντόγια κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Ισπανός μπακ είναι το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα του Άρη, καθώς θα αντικαταστήσει τον Μάγιο στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, στο σημερινό (29/9, 20.30) εκτός έδρας ντέρμπι.

Ο Άκης Μάντζιος θα κάνει μια μόνο αλλαγή στην ενδεκάδα του Άρη και μάλιστα αναγκαστική, σε σχέση με το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό, στο σημερινό (29/9, 20.30) εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο Μοντόγια θα πάρει τη θέση του τραυματία Μάγιο, που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του, στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής.

Διαβάστε επίσης: Η ΑΕΚ ψάχνει τη χαρά πέντε μήνες μετά, ξανά κόντρα στον Παναθηναϊκό (vid)

Αντίθετα, ο προπονητής του Άρη διατήρησε στα χαφ την τριάδα των Μόντσου, Σιφουέντες και Γκαρθία. Ο Έλληνας τεχνικός παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Μοντόγια θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Φρίντεκ το αριστερό, ενώ οι Βέλεθ και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Μόντσου και Σιφουέντες θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Ντιαντί θα παίξει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Σίστο στην αριστερή και ο Γκαρθία πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από