Τα άλλαξε όλα ο Μεντιλίμπαρ: Αυτή είναι η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Ατρόμητο (pic)

Τα άλλαξε όλα ο Μεντιλίμπαρ: Αυτή είναι η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Ατρόμητο (pic)

Σαρωτικές αλλαγές από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο (18:00).

Σούπερ ανακάτεμα της τράπουλας από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το ματς του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο.  Ο Βάσκος προπονητής έδωσε φανέλα βασικού στον Χρήστο Μουζακίτη, εμπιστεύτηκε τον Απόστολο Αποστολόπουλο και έστειλε σε ρόλο winger τον Ροντινέι. Την ίδια στιγμή ο Μπάμπης Κωστούλας παίρνει τη θέση του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Διαβάστε επίσης: Super Cup: Οι δοκιμές του Μπαρτζώκα, το 21% στο τρίποντο και το πλεονέκτημα του Παναθηναϊκού

Μόλις τέσσερις βασικοί του Groupama Stadium διατήρησαν τη θέση τους στην 11άδα σε μια περίοδο που τα συνεχόμενα ματς κάνουν το rotation υποχρεωτικό: Ο Τζολάκης μπροστά από την εστία του. Ο Κάρμο με τον Ρέτσο στην ευθεία της άμυνας. Και ο Ροντινέι που αυτή τη φορά όμως θα είναι ο δεξιός winger στην 4-2-3-1 διάταξη έχοντας στην ίδια πλευρά τη βοήθεια του Ροντινέι.

Κατά τα άλλα; Ο Αποστολόπουλος και ο Βέλντε θα είναι παρέα στον αριστερό διάδρομο. Ο Στάμενιτς, με τον Ολιβέιρα και τον Μουζακίτη άφησαν έξω τους Έσε, Τσικίνιο και Γκαρθία στα μισά του γηπέδου. Και βέβαια ο Κωστούλας παίρνει τη θέση του Ελ Κααμπί. Εντεκάδα γεμάτη από εκπλήξεις σε μια συγκυρία όπου ο Ολυμπιακός κλείνει έναν μήνα χωρίς νίκη

Η 11άδα: Τζολάκης, Κοστίνια, Ρέτσος, Κάρμο, Αποστολόπουλος, Στάμενιτς, Μουζακίτης, Ροντινέι, Ολιβέιρα, Βέλντε, Κωστούλας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ