ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

Τα… φώτα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εκεί που η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος (21:30).

Την… πάτησε ξανά η ΑΕΚ στο εφετινό ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτή τη φορά, κόντρα στη μαχητική Καλλιθέα. Σπατάλησε μπόλικες ευκαιρίες ο δικέφαλος, αλλά το γκολ δεν μπόρεσε να το βρει. Σειρά παίρνει το εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και η ΑΕΚ καλείται να δώσει απαντήσεις.

«Είχαμε μια πολύ καλή εβδομάδα στη δουλειά. Προσπαθήσαμε να προετοιμάσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το αυριανό παιχνίδι. Θα περιμένουμε να δούμε αν η ομάδα θα παίξει έτσι όπως θέλουμε. Για εμένα τα ντέρμπι είναι η γιορτή του ποδοσφαίρου, το ζω με αυτόν τον τρόπο. Με την ευχή και την επιθυμία να πάνε όλα καλά για πολλούς λόγους, για τον κόσμο, για τους ποδοσφαιριστές, για την ομάδα. Και το πιο σημαντικό: για τους τρεις βαθμούς.

Έχω μια μεγάλη εκτίμηση προς το πρόσωπο του Αλόνσο. Το πέρασμά του από το Μεξικό ήταν πραγματικά θετικό. Έφτιαξε ομάδες που φαινόταν το δικό του στυλ παιχνιδιού. Κέρδισε. Αυτό που ξεχωρίζω περισσότερο στον Αλόνσο είναι ο άνθρωπος, το είδος του ανθρώπου που είναι. Πάντα τον αντιμετώπιζα στα γήπεδα, αλλά έχουμε και πολλούς κοινούς φίλους στον περίγυρό μας. Όταν έμαθα ότι θα ερχόταν στην Ελλάδα, πραγματικά χάρηκα, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι θα ήταν αντίπαλός μου», τόνισε ο Ματίας Αλμέιδα για το αποψινό ντέρμπι. Στα πιτς παραμένουν Γκαρσία, Γκατσίνοβιτς και Οντουμπάτζο, με τον Αργεντινό τεχνικό να σκέφτεται τον Χατζισαφί για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός αγχώθηκε, αλλά με την πολύτιμη συνεισφορά του Τζούριστις, μπόρεσε να φτάσει στη νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό.  Στους 8 πόντους ο Παναθηναϊκός, με διπλό στη Νέα Φιλαδέλφεια, πιάνει την ΑΕΚ. «Τα ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι.

Όλα αυτά τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Περιμένω έναν αγώνα με μεγάλη ένταση και γνωρίζοντας καλά τον Ματίας Αλμέιδα από το Μεξικό, ξέρω τι πρέπει να περιμένω από την ΑΕΚ στον συγκεκριμένο αγώνα. Ξέρω ότι πάνω απ’ όλα περιμένω έναν αγώνα με μεγάλη ένταση και γνωρίζω ότι σε όλο τον αγωνιστικό χώρο θα υπάρχει παιχνίδι ένας εναντίον ενός, αναμένω έναν δύσκολο αγώνα. Σεβόμαστε την ομάδα της ΑΕΚ, αλλά ξέρουμε τι είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς. Να δώσουμε το 100% για να μπορέσουμε να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς», υπογράμμισε ο Ντιέγκο Αλόνσο.

ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ