ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ Live Streaming

Το πρώτο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης είναι εδώ με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται απόψε το βράδυ (20:30) τον Άρη στην Τούμπα για την 6η αγωνιστική της Super League.

Αν και το πάλεψε αρκετά κόντρα στην Γαλατασαραϊ στην Τουρκία, ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε γνωρίζοντας την ήττα με 3-1.Κάπως έτσι ο Δικέφαλος του Βορρά ξεκίνησε με το… αριστερό τις υποχρεώσεις του στο νεοσύστατο Europa League. Πλέον το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου στρέφει το βλέμμα του και πάλι εντός συνόρων και στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον Άρη. Σε ένα ντέρμπι στο οποίο θέλει μονάχα το τρίποντο, προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή της Super League.

«Ο Άρης είναι μια καλή ομάδα, την οποία περιμένουμε με αυτοπεποίθηση για να κερδίσουμε το ματς. Δεν θα ήθελα να μπω σε πολλές τακτικές λεπτομέρειες. Νομίζω ότι σε αυτό το ματς θα πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί στον υψηλότερο βαθμό. Να μπούμε στο γήπεδο με απόλυτη αυτοπεποίθηση για να κερδίσουμε το ματς. Τα 11 παιδιά που θα παίξουν και τα εννέα που θα βρίσκονται στον πάγκο πρέπει να είναι όλοι έτοιμοι.

Νομίζω ότι η ομάδα θα είναι αυτή που πρέπει όσον αφορά αυτό το κομμάτι, το αγωνιστικό, κι από κει και πέρα δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Παίζουμε στην έδρα μας, ο κόσμος θα είναι δίπλα μας, για να κερδίσουμε το ματς», ανέφερε ο στενός συνεργάτης του Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ, Παντελής Κωνσταντινίδης.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Κοτάρσκι , Μπαλωμένος , Σάστρε , Όττο , Κεντζιόρα , Λόβρεν , Μιχαηλίδης , Μπάμπα , Μπακαγιόκο , Καμαρά , Σβαμπ , Οζντόεφ , Κωνσταντέλιας , Μουργκ , Τάισον , Σορετίρε , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Τισουντάλι , Τσάλοφ.

Από την άλλη πλευρά ο συμπολίτης, Άρης προέρχεται από την σπουδαία εντός έδρας νίκη με 2-1 επί του Ολυμπιακού. Ανώτερο καθ΄όλη την διάρκεια της αναμέτρηση το σύνολο του Άκη Μάντζιου το οποίο ευτύχησε να σκοράρει στην αρχή και στο φινάλε του πρώτου μέρους. Κάπως έτσι οι κίτρινοι επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα, έπειτα από την ήττα κόντρα στον ΟΦΗ και πηγαίνει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

«Είναι ένα παιχνίδι, που είναι καθαρά θέμα ημέρας για κάθε ομάδα, διάθεσης και θέλησης για τη νίκη. Παίζουμε απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, μια πολύ καλή ομάδα, όπως είδαμε και στο τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι της. Κάθε ομάδα θα βάλει τα στοιχεία που έχει για να μπορέσει να κάνει το δικό της παιχνίδι. Εμείς από την πλευρά μας δεν μπορούμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα όσον αφορά το μυαλό και τη νοοτροπία μας. Στόχος μας είναι η νίκη κι αυτή πάμε να διεκδικήσουμε», ήταν τα λόγια του προπονητή του Άρη, Άκη Μάντζιου. 

Η αποστολή του Άρη: 

Κουέστα, Σίντκέφ,Μοντόγια, Φατόρε, Φρίντεκ, Μπράμπετς, Ρόουζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Ζαν Ζουλ, Σιφουέντες, Μόντσου, Πάρντο, Γκαρθία, Σίστο, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Ζαμόρα, Ντιαντί, Μορόν, Φετφατζίδης.

ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από