Μάγιο για το ΠΑΟΚ-Άρης: «Είναι ένας άλλος κόσμος»

Μάγιο για το ΠΑΟΚ-Άρης: «Είναι ένας άλλος κόσμος»

Άλλη φάση τα ντέρμπι σαν το ΠΑΟΚ-Άρης σύμφωνα με τον Ούγκο Μάγιο.

Ο Ούγκο Μάγιο δεν κατάφερε να είναι διαθέσιμος για το μεγάλο ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ωστόσο σε δηλώσεις του στη ΝOVA μίλησε για τη σημασία αυτών των ντέρμπι.

Διαβάστε επίσης: Super Cup: Οι δοκιμές του Μπαρτζώκα, το 21% στο τρίποντο και το πλεονέκτημα του Παναθηναϊκού

Όσα είπε ο Μάγιο:

«Η ομάδα δούλεψε καλά μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού και αυτή επί του Εθνικού. Ήμασταν σίγουροι από πριν ότι, με την ποιότητα που έχουμε ως ομάδα, τα αποτελέσματα θα έρχονταν κάποια στιγμή. Φυσικά, γνωρίζουμε ότι είναι συν για την ομάδα, όταν νικάει έναν αντίπαλο όπως ο Ολυμπιακός -και ειδικά με την εμφάνιση που κάναμε σε εκείνο το παιχνίδι».

Ερωτώμενος αν αυτά τα δύο αποτελέσματα έδωσαν ώθηση στους “κίτρινους” εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, απάντησε: «Το να νικάς απέναντι σε έναν άμεσο για τους δικούς σου στόχους ανταγωνιστή όπως ο Ολυμπιακός είναι ακόμη καλύτερο από οποιαδήποτε άλλη νίκη. Πιο σημαντικό ακόμη να έρχεται μια τέτοια νίκη πριν από ένα άλλο σημαντικό παιχνίδι, όπως είναι αυτό με τον ΠΑΟΚ».

Σχετικά με το τι γνωρίζει για τη σημασία των αγώνων μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ κατέθεσε -μεταξύ άλλων- και τη βιωματική του εμπειρία: «Γνωρίζω τη σημασία αυτών των παιχνιδιών. Γνωρίζω την αντιπαλότητα. Έχω ζήσει στην ποδοσφαιρική μου καριέρα τέτοια ντέρμπι, που χαρακτηρίζονται ως “κλάσικο”. Τέτοια παιχνίδια είναι άλλου είδους παιχνίδια, πολύ ιδιαίτερα. Είναι ένας άλλος κόσμος! Πολύ πριν από αυτό το ντέρμπι, ο κόσμος στο δρόμο σε σταματάει, σου μιλάει γι’ αυτό και σου δίνει ώθηση. Το ζεις το κλάσικο πολύ πριν μπεις στον αγωνιστικό χώρο!».

Όσο για το αν κι ο ίδιος, ζώντας στη Θεσσαλονίκη ως παίκτης του Άρη, το έχει… ζήσει το κλάσικο με τον ΠΑΟΚ πριν φθάσει η στιγμή αυτό να διεξαχθεί, ομολόγησε: «Το ζω παντού εδώ στην πόλη! Από την πρώτη στιγμή που ήρθα, όταν βγαίνω έξω, όταν πηγαίνω τα παιδιά στο σχολείο, όταν βρίσκομαι στην προπόνηση, ακόμη και ο ταξιτζής, όλοι μού μιλάνε γι’ αυτό το παιχνίδι».

Αναφορικά με το πώς περιμένει ότι θα είναι αυτό το παιχνίδι στο αγωνιστικό επίπεδο, επισήμανε: «Ο ΠΑΟΚ θα είναι πολύ δυνατός αντίπαλος. Είναι ο πρωταθλητής της προηγούμενης σεζόν. Γνωρίζω κάποιους από τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές. Έχω παίξει συμπαίκτης με κάποιον από αυτούς και αντίπαλος με άλλους. Είναι μια ομάδα με πολύ καλή επιθετική γραμμή. Εμείς, όμως, είμαστε ο Άρης, δεν φοβόμαστε κανέναν και πάμε εκεί με τα δικά μας όπλα!».

Στο σημείο αυτό, ο Μάγιο διευκρίνισε τι πρέπει να κάνουν οι συμπαίκτες του στο σημερινό ντέρμπι για να φτάσει η ομάδα στο θετικό αποτέλεσμα: «Πρέπει να έχουμε συνοχή στις γραμμές μας. Στις κακές στιγμές, αν υπάρξουν, πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Πρέπει να παίξουμε για την ομάδα και να είμαστε θαρραλέοι».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ