Άρης: Με πίστη και μια σίγουρη αλλαγή κόντρα στον ΠΑΟΚ

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να πετύχουν τη δεύτερη σερί νίκη τους σε ντέρμπι, στο σημερινό (29/9, 20.30) εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Μοντόγια αναμένεται να αντικαταστήσει τον τραυματία Μάγιο στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής.

Ο Άρης θέλει να πετύχει την τρίτη συνεχόμενη νίκη του – και τη δεύτερη συνεχόμενη σε ντέρμπι, μετά από αυτήν κόντρα στον Ολυμπιακό – στο σημερινό (29/9, 20.30) εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ. Παιχνίδι αποδείξεων για τους κιτρινόμαυρους, που είναι αποφασισμένοι να φύγουν από την Τουμπα με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λείπουν για τον Άκη Μάντζιο, που δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Φαμπιάνο, Χουάνκαρ και Μάγιο. Σημαντικότερη απουσία εξ αυτών, φυσικά, του τελευταίου, που έμεινε τελικά εκτός αποστολής λόγω των ενοχλήσεων στο γόνατο του, ενώ ο Μοντόγια αναμένεται να τον αντικαταστήσει στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ψάχνει αντίδραση κόντρα στον Ατρόμητο

Ερωτηματικό αποτελεί, επίσης, το αν ο Έλληνας τεχνικός θα προχωρήσει σε κάποια αλλαγή στο βασικό σχήμα. Ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Μοντόγια θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Φρίντεκ το αριστερό, ενώ οι Βέλεθ και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Μόντσου και Σιφουέντες θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Ντιαντί στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Σίστο στην αριστερή και ο Γκαρθία πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από