Άρης: Χωρίς Μάγιο και Χουάνκαρ αλλά με Σουλεϊμάνοφ στην Τούμπα

Οι δυο Ισπανοί αμυντικοί τέθηκαν νοκ άουτ από το αυριανό (29/9) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ λόγω προβλημάτων τραυματισμών, ενώ ο Ρώσος μεσοεπιθετικός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για πρώτη φορά στην τρέχουσα σεζόν.

Ο Μάγιο δεν κατάφερε, τελικά, να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε νοκ άουτ από το αυριανό (29/9) εκτός έδρας ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ. Ο Μοντόγια αναμένεται να τον αντικαταστήσει στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής.

Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Άκη Μάντζιο ήταν ο Χουάνκαρ, που χτύπησε στην απογευματινή προπόνηση και έμεινε και αυτός εκτός. Αντίθετα, συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο Σουλεϊμάνοφ.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – Άρης 81-68: Εύκολα στον τελικό και περιμένουν οι «Πράσινοι»

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. (29/09), στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό ντέρμπι στο γήπεδο της Τούμπας (20:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Sidklev, Montoya, Fattore, Frydek, Brabec, Rose, Fran Velez, Darida, Jean Jules Mvondo, Cifuentes, Monchu Rodriguez, Pardo, Manu Garcia, Sisto, Suleymanov, Saverio, Zamora, Diandy, Loren Moron, Φετφατζίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Fabiano Leismann (τραυματίας), Hugo Mallo (δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατο), Juankar (έχει ένα χτύπημα στο πόδι, το οποίο αποκόμισε κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης), Quaison, Παναγίδης, Αγοραστός, Κυριαζής (Κ19).

Ευχές από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Julian Cuesta, καθώς η σύζυγός του, Rocio, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Julian και Rocio να σας ζήσει! Κάθε ευτυχία, δύναμη και υγεία!».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από