Με Μάγκνουσον αλλά χωρίς Βαγιαννίδη ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΚ

Με Μάγκνουσον αλλά χωρίς Βαγιαννίδη ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΚ

Μετά από έναν χρόνο ο Μάγκνουσον είναι ξανά διαθέσιμος για τον Παναθηναϊκό, αντίθετα εκτός αποστολής για το ντέρμπι με την ΑΕΚ έμεινε ο Βαγιαννίδης.

Έτοιμος για το ντέρμπι της έκτης αγωνιστικής της Super League κόντρα στην ΑΕΚ είναι ο Παναθηναϊκός που ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει Νέας Φιλαδέλφειας.

Στην αποστολή μετά από έναν χρόνο βρίσκεται ο Χόρντουρ Μάγκνουσον, που είχε τραυματιστεί πέρσι τέτοιες μέρες στο ντέρμπι της Λεωφόρου μεταξύ των δύο ομάδων, ενώ εκτός έμεινε ο Γιώργος Βαγιαννίδης.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Στα ερυθρόλευκα και επίσημα ο Γιαζιτσί (pic)

H ενημέρωση του ΠΑΟ:

«Με απογευματινή προπόνηση στο ΟΑΚΑ ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ (29/9, 9:30 μ.μ.).

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Φίλιπ Μαξ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ντιέγκο Αλόνσο ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα. Στη λίστα βρίσκονται οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Μάγκνουσον, Μπάλντοκ, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Αράο, Ζέκα, Μαξίμοβιτς, Ουναΐ, Μπακασέτας, Πελίστρι, Τετέ, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ, Σπόραρ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ