Εκτός ξανά ο Μασούρας – Αυτή είναι η αποστολή του Ολυμπιακού (pic)

Ο Γιώργος Μασούρας έμεινε εκτός αποστολής και από την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο - Ποιες είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το ματς με τους Περιστεριώτες...

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο την Κυριακή (18:00, 29/9) στο Καραϊσκάκη για την 7η αγωνιστική της Super League και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες.

Ο Βάσκος τεχνικός των Πειραιωτών πήρε 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο, με τον Γιώργο Μασούρα να μένει ξανά εκτός αποστολής, όπως και οι Ζέλσον Μαρτίνς και Λορέντζο Πιρόλα που είναι τραυματίες.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Η «εύκολη» απόφαση του Μπαρτζώκα και ο παράγοντας… ΜακΚίσικ

Από την άλλη, ο Μεντιλίμπαρ θα έχει κανονικά στη διάθεση του τους μικρούς Χαράμπο Κωστούλα και Χρήστο Μουζακίτη, με τον πρώτο να κάνει το ντεμπούτο του πριν λίγες μέρες με την ερυθρόλευκη φανέλα στο Europa League στο «Groupama Stadium» κόντρα στη Λιόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα με Παναιτωλικό, Άρη και Λυών για το Europa League θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου, την ώρα που ακολουθούν μετά το συγκεκριμένο παιχνίδι δύο πολύ σπουδαία ματς κόντρα σε Μπράγκα (Europa League) στο Καραϊσκάκη και Παναθηναϊκό (Super League) στο ΟΑΚΑ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού

Αναλυτικά: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγκα, Κάρμο, Κοστίνια, Ρόντινεϊ, Ρέτσος, Αποστολόπουλος, Ντόη, Στάμενιτς, Βέλντε, Γκαρθία, Γουίλιαν, Τσικίνιο, Ολιβέιρα, Έσε, Μουζακίτης, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Κωστούλας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από