Άρης: Ξεκαθαρίζει για Μάγιο ενόψει του ντέρμπι

Ο Ισπανός αμυντικός κάνει αγώνα δρόμου για να ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατο και να συμπεριληφθεί στην αποστολή του αυριανού (29/9) εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Με αγωνία περιμένουν την απογευματινή προπόνηση οι άνθρωποι του Άρη, καθώς σ΄ αυτήν θα κριθεί η συμμετοχή του Ούγκο Μάγιο στην αποστολή του αυριανού (29/9) εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ισπανός δεξιός μπακ ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα τις τελευταίες ημέρες, εξαιτίας του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί στο γόνατο, ενώ έμεινε εκτός και από το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Εθνικό.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτζώκας: «Όταν είσαι στον Ολυμπιακό, δεν υπάρχει ήσυχη βραδιά»

Ο ποδοσφαιριστής θα δοκιμάσει να πάρει μέρος στην απογευματινή προπόνηση και αν τα καταφέρει, χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις, θα συμπεριληφθεί στην αποστολή. Ακόμα και σ΄ αυτήν την περίπτωση, όμως, δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παρουσία του στην ενδεκάδα, καθώς θα εξαρτηθεί από την κατάσταση που θα βρίσκεται πριν την έναρξη του ντέρμπι.

Στην περίπτωση που ο έμπειρος Ισπανός αμυντικός δεν τα καταφέρει, τότε τη θέση του σε δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, θα πάρει ο συμπατριώτης του, Μοντόγια. Ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει, επίσης, τον τραυματία Φαμπιάνο, ενώ αντίθετα αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή για πρώτη φορά στην τρέχουσα σεζόν ο Σουλεϊμάνοφ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από