Την πρώτη τους νίκη στη Superleague θα ψάξουν Athens Kallithea και Λεβαδειακός

Την πρώτη τους νίκη στη Superleague θα ψάξουν Athens Kallithea και Λεβαδειακός

Βόλος-Athens Kallithea και Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός είναι τα παιχνίδια που ανοίγουν την έκτη αγωνιστική της Superleague.

Με τα παιχνίδια Βόλος-Athens Kallithea (17:00) και Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός (20:00) ξεκινά η έκτη αγωνιστική της Superleague το απόγευμα του Σαββάτου (28/9).

Να απομακρυνθούν από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας θα επιδιώξουν στο Πανθεσσαλικό, με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη να κάθεται για πρώτη φορά στον πάγκο των γηπεδούχων μετά την απομάκρυνση του Χοακίν Γκόμεθ.

Διαβάστε επίσης: Στην Αθήνα ο Γιαζιτσί, περνάει ιατρικά και υπογράφει έως το 2027 – Ολες οι λεπτομέρειες

Στα αγωνιστικά, εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Ντε Καμπς για τον Βόλο, ενώ ο Μάσιμο Ντονάτι δεν υπολογίζει τους Πασσαλίδη, Μαρότα και Μεχίας. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Κατοίκος, με βοηθούς τους Χριστοδούλου και Καραγκιοζόπουλος. Τέταρτος ο Τσιμεντερίδης και στο VAR οι Παπαδόπουλος και Παπαδάκης.

Η αποστολή του Βόλου: Σιαμπάνης, Κόβατς, Μύγας, Σούντγκρεν, Καλογερόπουλος, Κορρέα, Μίλετιτς, Τριανταφύλλου, Τσοκάνης, Βιγιαφάνες, Μπερναντού, Σμέλερς, Φερράρι, Γκλάβτσιτς, Μεντιέτα, Κόμπα, Ασεχνούν, Κόντε, Αλτμαν, Κόσζτα.

Η αποστολή της Athens Kallithea: Πάντος, Μπερναμπέ, Γκέλιος, Νίκολιτς, Χάνουσεκ, Μότοκ, Καινούργιος, Μανθάτης, Σοΐρι, Τσιβελεκίδης, Ματίεβιτς, Ισιμά Μιρέν, Βασιλόγιαννης, Ματίγια, Ντεμέτριους, Εντιαγέ, Μερκάτι, Μουτίνιο, Ντιμπά, Ουλντρίκις, Τζιάνι, Λουκίνας, Βαλμπουενά.

Για το πρώτο τρίποντο στην Τρίπολη ο Λεβαδειακός

Την πρώτη του νίκη στον πάγκο του Αστέρα θα ψάξει κόντρα στο Λεβαδειακό ο Κλοντ Μακελελέ. Οι Αρκάδες είχαν καλή εικόνα στο ντεμπούτο του Γάλλου τεχνικό στην τεχνική τους ηγεσία και θα ψάξουν το εντός έδρας τρίποντο κόντρα σε μια ομάδα που ακόμη δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει νίκη στη φετινή Superleague.

Ο Μακελελέ δεν υπολογίζει τον Άλχο, ο οποίος ακόμη είναι τραυματίας, ενώ θα απουσιάσει και ο τιμωρημένος Τριανταφυλλόπουλος που αποβλήθηκε κόντρα στον Παναιτωλικό. Για τον Λεβαδειακό εκτός αποστολής βρίσκονται οι τραυματίες, Εραμουσπε, Γκροφ και Βήχος.

Η αποστολή του Αστέρα: Παπαδόπουλος, Τσιντώτας, Κακαδιάρης, Καστάνιο, Ντελί, Αλβαρες, Χουχούμης, Αλχο, Γκρόζντανιτς, Γκος, Γιαμπλόνσκι, Αλάγκμπε, Τζανδάρης, Μούμο, Ρέντζιτς, Μπαρτόλο, Παλάσιος, Άνταμ, Ρεγκίς, Καλτσάς, Ζουγλής.

Η αποστολή του Λεβαδειακού: Γκαραβέλης, Στάγκος, Λιάγκας, Τσάρας, Κάσσος, Τσάπρας, Παπαδόπουλος, Χαβαλές, Μορέιρα, Κάτρης, Πλέγας, Μεχία, Κωστή, Τσόκαϊ, Λαμαράνα, Συμελίδης, Γιαννιώτας, Πεντρόσο, Όζμπολτ, Ρομό, Μπάλτσι, Ζίνι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ