Στην Αθήνα ο Γιαζιτσί, περνάει ιατρικά και υπογράφει έως το 2027 – Ολες οι λεπτομέρειες

Ο Ολυμπιακός έφερε στην Ελλάδα τον Γιουσούφ Γιαζιτσί και ο 45 φορές Τούρκος διεθνείς μεσοεπιθετικός, αναμένεται να υπογράψει το Σάββατο και να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις με τους Ερυθρόλευκους. Το παρασκήνιο με Τζένοα, Γουέστ Χαμ και το deal συμβόλαιο έως το 2027.

Ο Γιουσούφ Γιαζιτσί είναι στην Ελλάδα. Από το βράδυ της Παρασκευής ο διεθνής Τούρκος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στη χώρα μας με σκοπό να ολοκληρωθεί άμεσα η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Μια κίνηση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και πολύ παρασκήνιο, καθώς για να φτάσουμε στην επίτευξη συμφωνίας, έπρεπε να υπερκεραστούν ορισμένα σημαντικά εμπόδια, αλλά και προτάσεις από πολύ ομάδες κορυφαίων πρωταθλημάτων.

Διαβάστε επίσης: Πρόβλημα με Πιρόλα στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός είχε συζητήσεις με τον Γιαζιτσί και τον Αύγουστο. Αλλά ο 45 φορές διεθνής ποδοσφαιριστής δεν είχε ως προτεραιότητά του την Ελλάδα. Για την ακρίβεια, είχε προτάσεις στα χέρια του ή συζητήσεις με ομάδες από τη Γαλλία (Νις), την Αγγλία (Γουέστ Χαμ, Κρίσταλ Πάλας, Αστον Βίλα), την Ιταλία (Τζένοα), αλλά και όλες τις μεγάλες ομάδες της Τουρκίας.

Χωρίς να βρει το πρότζεκτ που είχε κατά νου. Ούτε τα χρήματα που ζητούσε. Τα οποία του τα προσέφεραν οι συμπατριώτες του, αλλά ο ίδιος δεν ήθελε επαναπατρισμό αυτή την περίοδο.

Οι συζητήσεις με τον Γιαζιτσί και τον αδερφό του, που είναι και εκπρόσωπός του, επανάρχισαν πριν λίγες ημέρες. Αυτή την περίοδο ο παίκτης δέχθηκε επίσημη προσφορά από την Τζένοα, αλλά τα οικονομικά δεδομένα δεν τον ικανοποιούσαν. Επιπλέον, υπήρχε πρόταση από τη Γουέστ Χαμ, καθώς οι Αγγλοι έχουν βγει στην αγορά για να καλύψουν ένα μεγάλο κενό που μπορεί να προκύψει από πιθανή τιμωρία του Πακετά, για υπόθεση στοιχηματισμού, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. Αλλά και πάλι δεν υπήρχε κάτι οριστικό. Κάτι που το εκμεταλλεύτηκαν οι Πειραιώτες και πήραν το «ναι» του παίκτη.

Εχει σημασία να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός εμφανίζεται να έχει καταθέσει μια πολύ δελεαστική πρόταση στον Γιαζιτσί, η οποία αφορά συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027, αλλά με τα οικονομικά δεδομένα να είναι αρκετά διαφορετικά από τα χρήματα που ζητούσε ο παίκτης στην αρχή του καλοκαιριού. Με τον ίδιο, πάντως, να εμφανίζεται χαρούμενος που τελικά βρέθηκε η χρυσή τομή και θα αγωνιστεί για τον Ολυμπιακό.

Όπως προαναφέραμε, ο Γιαζιτσί έφτασε το βράδυ της Παρασκευής στην Αθήνα, μαζί με τη σύζυγό του και τον ατζέντη του. Μάλιστα πολλοί ήταν εκείνοι που τον αναγνώρισαν κατά τη διάρκεια της πτήσης προς την Ελλάδα. Το πρωί του Σαββάτου αναμένεται να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για να υπογράψει το 3ετές συμβόλαιο που έχει ήδη συμφωνήσει με τους Πειραιώτες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από