Άρης: Αμφίβολος για το ντέρμπι με ΠΑΟΚ ο Μάγιο

Ο Ισπανός δεξιός μπακ ακολούθησε μέρος του προγράμματος εκγύμνασης, καθώς αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο και η συμμετοχή του στην αποστολή του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή.

Ο Άκης Μάντζιος θα πρέπει να περιμένει μέχρι την αυριανή (28/9) προπόνηση, προκειμένου να γνωρίζει αν μπορεί να υπολογίζει τον Ούγκο Μάγιο για το κυριακάτικο εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ισπανός δεξιός μπακ συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης εξαιτίας των ενοχλήσεων που νιώθει στο γόνατο και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί, ενώ είναι αμφιβολος. Αν δεν τα καταφέρει, τη θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει ο Μοντόγια.

Διαβάστε επίσης: Τι έκαναν οι αντίπαλοι Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στη πρεμιέρα της League Phase του Europa League (vids)

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το απόγευμα στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για την αναμέτρηση με τον Π.Α.Ο.Κ. στο γήπεδο της Τούμπας (29/09, 20:30), στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης (ενεργοποίηση, rondo game, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και τελειώματα φάσεων).

Ο Φαμπιάνο Λέισμαν συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ούγκο Μάγιο ακολούθησε μέρος του προγράμματος, καθώς αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο (πριν από την αυριανή προπόνηση θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του)».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από