Άρης: Μέσα ο Σουλεϊμάνοφ, εκτός ο Φαμπιάνο

Άρης: Μέσα ο Σουλεϊμάνοφ, εκτός ο Φαμπιάνο

Ο Ρώσος μεσοεπιθετικός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για το κυριακάτικο (29/9) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ αντίθετα ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησε ο Φαμπιάνο.

Ευχάριστα ήταν τα νέα του ιατρικού δελτίου της πρωινής προπόνησης για τον Σάπι Σουλεϊμάνοφ. Ο Ρώσος μεσοεπιθετικός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για την κυριακάτικη (29/9) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησε ο Φαμπιάνο, που εκτός απροόπτου δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

Διαβάστε επίσης: Οριστικός χωρισμός για διάσημο ζευγάρι – Ελεύθερη η ξανθιά της τηλεόρασης!

«Oι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ προπονήθηκαν σήμερα το πρωί στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο.

Στην προπόνηση της Πέμπτης χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, παιχνίδια κατοχής μπάλας, καθώς και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων για το δεύτερο γκρουπ).

Ο Φαμπιάνο Λέισμαν ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Στον αντίποδα, ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ προπονήθηκε κανονικά.

Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. στο γήπεδο της Τούμπας (29/09, 20:30), στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ