Νέα σενάρια στην Τουρκία: «Ο Γιαζιτσί πηγαίνει στον Ολυμπιακό» (vid)

Τα ΜΜΕ στην Τουρκία επιμένουν για συμφωνία του Γιουσούφ Γιαζιτσί με τον Ολυμπιακό...

Ο Γιουσούφ Γιαζιτσί απασχολεί έντονα τις τελευταίες μέρες τα τούρκικα ΜΜΕ, καθώς αναφέρουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει την καριέρα του.

Μετά το δημοσίευμα της «Fanatik» πριν από μερικές μέρες, που έλεγε ότι ο Τούρκος μεσοεπιθετικός είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τους ερυθρόλευκους, νέο δημοσίευμα από τη γειτονική χώρα μιλάει για οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός έχει τον τρόπο – Οι θρυλικές βραδιές στη Γαλλία (vids)

Συγκεκριμένα, το «habervakti» κάνει λόγο για deal του Γιαζιτσί με τους κατόχους του Europa Conference League, ενώ αναφέρει χαρακτηριστικά πως «ο Γιαζιτσί πηγαίνει στους γείτονες» και μέσα στο κείμενο αναφέρει τη συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα από τη γειτονική χώρα, ο Γιαζιτσί είναι έτοιμος να απαντήσει θετικά στους Πειραιώτες και να «πετάξει» για την Ελλάδα προκειμένουν να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του, ενώ κάνει αναφορά και στις υπόλοιπες ομάδες που ασχολήθηκαν με την περίπτωση του (Γαλατασαράι, Τραμπζονσπορ) 27χρονου Τούρκου..

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιαζιτσί μέχρι πέρσι αγωνιζόταν στη Ligue 1 και τη Λιλ και την 1η Ιουλίου έμεινε ελεύθερος από τους «λιλουά». Αξίζει να σημειωθεί πως είχε 42 συμμετοχές, 12 γκολ και 4 ασίστ την περασμένη σεζόν (με 5 γκολ σε 10 ματς στο Conference League).

Ο 27χρονος Τούρκος εκτός από τη γαλλική ομάδα, έχει αγωνιστεί επίσης σε Τράμπζονσπορ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας και πλέον μένει να φανεί ποια θα είναι η επόμενη ομάδα στην καριέρα του Τούρκου μεσοεπιθετικού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από