Άρης: Οι τρεις επιστροφές και τα σχέδια ενόψει ΠΑΟΚ

Οι Βέλεθ, Μάγιο και Μορόν επιστρέφουν στα πλάνα του Μάντζιου, που αναμένεται να κάνει αύριο (27/9) τις τελικές του δοκιμές σε ότι αφορά την ενδεκάδα του κυριακάτικου εκτός έδρας ντέρμπι.

Ο Άρης εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου και στρέφει, πλέον, την προσοχή του στο κυριακάτικο (29/9) εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Άκης Μάντζιος δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει, ενώ αναμένεται να κάνει αύριο (27/9) τις τελικές του δοκιμές.

Στα αγωνιστικά πλάνα του Έλληνα τεχνικού επιστρέφουν οι Μάγιο, Μορόν και Βέλεθ, που είχαν μείνει εκτός από το ματς Κυπέλλου με τον Εθνικό, για να πάρουν «ανάσες». Ακόμα, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι θα επιστρέψουν στην ενδεκάδα όλοι οι διαθέσιμοι βασικοί

Αντίθετα, αμφίβολη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή στην αποστολή των Φαμπιάνο και Σουλεϊμάνοφ, που δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως το πρόγραμμα τραυματισμού που τους ταλαιπωρεί.

Ο προπονητής του Άρη, πάντως, δεν έχει λόγο να κάνε πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα σε σχέση με την αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από