Πάει για Παβλένκα ο ΠΑΟΚ

Πάει για Παβλένκα ο ΠΑΟΚ

Την περίπτωση του Γίρι Παβλένκα για προσωρινό αντικαταστάτη του τραυματία Αντώνη Τσιφτσή εξετάζει ο ΠΑΟΚ

Στις 30 Σεπτεμβρίου «κλείνει το παράθυρο» της μεταγραφικής περιόδου στην Ελλάδα για τους ελεύθερους και στον ΠΑΟΚ φαίνεται πως δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμα το ρόστερ τους.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» σκανάρει την αγορά για τερματοφύλακα, προκειμένου να βρει τον προσωρινό αντικαταστάτη του Αντώνη Τσιφτσή ο οποίος εμφάνισε σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών και παραμένει εκτός δράσης.

Διαβάστε επίσης: Εφές – Παναθηναϊκός 90-75: Τέλος στα φιλικά προετοιμασίας με ήττα και τώρα… Ρόδος για τους πράσινους

Όπως όλα δείχνουν, ο εκλεκτός των ανθρώπων του ΠΑΟΚ φαίνεται πως είναι ο Γίρι Παβλένκα. Ο 32χρονος Τσέχος γκολκίπερ που έμεινε ελεύθερος από τη Βέρντερ Βρέμης και την περασμένη σεζόν ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, με συνέπεια να παίξει λίγο.

Θεωρητικά ο Τσιφτσής δεν αναμένεται να μείνει περισσότερο από δύο εβδομάδες εκτός δράσης. Αλλά στον «Δικέφαλο» θέλουν να «σβήσουν» κάθε πιθανότητα ρίσκου, καθώς σε περίπτωση υποτροπής του Έλληνα τερματοφύλακα δεν θα ήθελαν σε καμία περίπτωση να αφήσουν κενό στη θέση «Νο.1».

Σε περίπτωση που αποκτηθεί ο Παβλένκα, μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου του 2025 θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί μόνο σε Stoiximan Superleague και Κύπελλο Ελλάδος και όχι στο Europa League, καθώς οι ευρωπαϊκές λίστες δεν γίνεται πλέον να αλλάξουν.

Τις τελευταίες επτά σεζόν ο Παβλένκα αγωνιζόταν με τη Βέρντερ Βρέμης στην Bundesliga, ενώ το καλοκαίρι του 2024 έμεινε ελεύθερος χωρίς να έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να βρει ομάδα. Συνολικά σε αυτά τα επτά χρόνια στον γερμανικό σύλλογο μέτρησε 221 ματς, έχοντας 44 clean sheets, ενώ πέρσι πραγματοποίησε οκτώ συμμετοχές με τελευταία χρονικά την 7η Οκτωβρίου στην ήττα της Βέρντερ με 3-2 από τη Χόφενχαϊμ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ