Ουνάς – Γιαζίτσι: Τι έκαναν στα 284΄που βρέθηκαν μαζί στο γήπεδο για τη Λιλ (vids)

Ουνάς – Γιαζίτσι: Τι έκαναν στα 284΄που βρέθηκαν μαζί στο γήπεδο για τη Λιλ (vids)

Τα πεπραγμένα τους στα παιχνίδια που συνυπήρξαν στην 11άδα της γαλλικής ομάδας.

Αντάμ Ουνάς και Γιουσούφ Γιαζιτζί είναι δύο ονόματα που ακούγονται πολύ έντονα τις τελευταίες ώρες στο «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, πάντως για την ώρα να τηρούν σιγή ιχθύος και να μην επιβεβαιώνουν το παραμικρό.

Αναμφίβολα πρόκειται για δύο πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Μάλιστα, γνωρίζονται πολύ καλά, αφού πέρσι συνυπήρξαν στην Λιλ. Στη γαλλική ομάδα υπήρξαν αναμετρήσεις στις οποίες ήταν στην ίδια 11άδα.

Διαβάστε επίσης: Η «μάχη» για τη 14η θέση στο ranking της UEFA: Ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και το… προσπέρασμα στην Ελβετία

Αυτό συνέβη 11 φορές σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa Conference League. Σε αυτά τα 11 παιχνίδια βρέθηκαν μαζί στον αγωνιστικό χώρο για 284 λεπτά, με τη γαλλική ομάδα σε αυτό το διάστημα να πετυχαίνει 21 γκολ και να δέχεται 12.

Τα περισσότερα λεπτά που συνυπήρξαν ήταν 67. Ηταν στην αναμέτρηση για τους ομίλους του Europa Conference League απέναντι στην Κλακσβικ, όπου η Λιλ επικράτησε με 3-0. Ο Γιουσούφ Γιαζιτζί μάλιστα είχε ανοίξει το σκορ με πέναλτι στο 29ο λεπτό.

Είχαν μείνει επίσης για 66 λεπτά στο παιχνίδι με την Σλόβαν Μπρατισλάβα, επίσης για τους ομίλους του Europa Conference League, όπου η Λιλ νίκησε με 2-1. Ο Γιαζιτζί είχε σκοράρει και πάλι, με τον Τούρκο να κάνει το 1-1 στο 68’. Το 2-1 είχε έρθει από τον Καμπελά στο 82’.

Ο Γιαζιτζί είχε σκοράρει επίσης στη νίκη της Λιλ επί της Μπρεστ με 1-0, σε ένα παιχνίδι στο οποίο συνυπήρξε με τον Αντάμ Ουνάς για 10 λεπτά, αλλά και στην ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν με 3-1, στην οποία συνυπήρξαν για 14 λεπτά.

Συνολικά πέρσι ο Ουνάς πραγματοποίησε 26 συμμετοχές, έχοντας 2 γκολ σε 1.011 λεπτά, ενώ ο Γιαζιτζί είχε 42 συμμετοχές, με 12 γκολ και 4 ασίστ στο ενεργητικό του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ