Με επιστροφές αλλά και απουσίες η προπόνηση της ΑΕΚ ενόψει Παναθηναϊκού

Με τρεις επιστροφές ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα και παραμένουν τα προβλήματα με Γκαρσία, Μουκουντί, Γκατσίνοβιτς και Οντουμπάτζο.

Ο Ματίας Αλμέιδα μετρά επιστροφές ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη αγωνιστική στην OPAP Arena. Συγκεκριμένα στην σημερινή προπόνησηση της ΑΕΚ γυμνάστηκε κανονικά ο Λάζαρος Ρότα, ο οποίος έλειψε από το ματς κόντρα στην Athens Kallithea λόγω ίωσης.

Επίσης επέστρεψαν σε φουλ πρόγραμα και οι Νόρντιν Άμπραμπατ που το προηγούμενο διάστημα αντιμετώπιζε μυϊκό πρόβλημα, ενώ «παρών» ήταν και ο Έρικ Λαμέλα.

Διαβάστε επίσης: Προβάρει τα ερυθρόλευκα ο Ουνάς (pic, vids)

Αντίθετα εκτός παραμένουν οι Γκατσίνοβιτς και Λιβάι Γκαρσία για τους οποίους ήταν δεδομένο εκ των προτέρων πως δεν προλάβουν το ματς με τον Παναθηναϊκό. Στα «πιτς» παραμένει και οι Οντουμπάτζο και Μουκουντί με τον τελευταίο να τραυματίζεται στο παιχνίδι της Λεωφόρου με την Athens Καλλιθέα.

Τέλος, κανονικά για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό υπολογίζεται και ο Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς. Ο Κροάτης δεν έπαιξε στο τελευταίο παιχνίδι λόγω κόπωσης, ωστόσο πλέον είναι στη διάθεση του προπονητή του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από