Προβάρει τα ερυθρόλευκα ο Ουνάς (pic, vids)

Ο Αλγερινός βιρτουόζος εξτρέμ έρχεται για τον Ολυμπιακό - Ρομάνο: «Συμφωνία για 2ετες συμβόλαιο»

Έτοιμος για μια ακόμη σπουδαία προσθήκη στο ρόστερ του είναι ο Ολυμπιακός με τον Αντάμ Ουνάς να προβάρει τα ερυθρόλευκα. Ο 27χρονος βιρτουόζος εξτρέμ είναι η επιλογή των Κυπελλούχων Ευρώπης για την ενίσχυση μεσοεπιθετικά με τον Αλγερινό άσο να έρχεται… φουριόζος για μια νέα πρόκληση στην καριέρα του. Την είδηση του επικείμενου «γάμου» του Ουνάς με τον Ολυμπιακό επιβεβαιώσε με ανάρτηση του στο Χ ο γνωστός Ιταλός δημοσιόγραφος Φαμπρίτζιο Ρομάνο.

Η επικείμενη απόκτηση του Ουνάς από τον Ολυμπιακό ισχυροποιεί ακόμη περισσότερο την ομάδα στα άκρα της επίθεσης προσθέτοντας στους Γουίλιαν, Μαρτίνς, Βέλντε και Μασούρα μια ακόμη top class επιλογή στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ο Ουνάς βλέπετε είναι ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί σε τοπ επίπεδο και έχει τραβήξει τα βλέμματα πάνω του με το πλούσιο ταλέντο του.

Διαβάστε επίσης: Γαλατάσαραϊ-ΠΑΟΚ: Απαιτητική πρεμιέρα για το Δικέφαλο στη Κωνσταντινούπολη

Ο Ουνάς έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, στη Νάπολι, στη Λιλ, στη Μπορντό και την Νις. Πέρυσι αγωνιζόμενος στη Λιλ έπαιξε σε 24 παιχνίδια, σκοράροντας μία φορά. Είναι διεθνής, έχοντας φορέσει την φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του σε 24 αναμετρήσεις και έχει σκοράρει 5 φορές.

Όπως τονίζει και ο Φαμπρίτζιο Ρομάνο, οι Πειραιώτες έφτασαν σε συμφωνία με τον Αντάμ Ουνάς, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους κατόχους του Conference League.

Συνολικά στην καριέρα του ο 27χρονος Αλγερινός έχει 215 εμφανίσεις με 29 γκολ και 19 ασίστ με τις φανέλες των Νάπολι (και Νάπολι Κ19), Μπορντό, Λιλ (και Λιλ Β), Νις, Κροτόνε, και Κάλιαρι.

Ο Ουνάς είναι εξτρέμ, που παίζει κυρίως δεξιά, αλλά παράλληλα μπορεί με άνεση να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό. Γρήγορος, εκρηκτικός και… ντριμπλέρ με έφεση στο ένας εναντίον ενός, αναμένεται να δώσει επιπλέον λύσεις στο μεσοεπιθετικίο κομμάτι της ομάδα του Μεντιλίμπαρ.

Ενδεικτικό της ικανότητάς του να εναλλάσσεται στις θέσεις πίσω από τον φορ είναι πως συνολικά στην καριέρα του έχει 73 ματς δεξιά στην επίθεση, 39 αριστερά και 41 στο «10». Όλα αυτά την ώρα που το 29-19 (γκολ-ασίστ) καριέρας αποτυπώνει την ισορροπία που έχει στο παιχνίδι του μεταξύ δημιουργίας και εκτέλεσης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από