Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ έχει κάτι μοναδικό, θα προσπαθήσω να προσφέρω από ψυχής με την έμπνευση που παίρνω από τον κόσμο» (vid)

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ έχει κάτι μοναδικό, θα προσπαθήσω να προσφέρω από ψυχής με την έμπνευση που παίρνω από τον κόσμο» (vid)

Μετά τη νίκη του στην Πορταριά ο Μάριος Ηλιόπουλος μίλησε για τις δύο μεγάλες του αγάπες, την ΑΕΚ και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος με το Ford Fiesta έκανε έναν σπουδαο αγώνα την Κυριακή και κατέκτησε τη νίκη στη κατηγορία Formula Saloon στη φετινή «43η Seajets Ανάβαση Πορταριάς».

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, στο πλαίσιο της νίκης του, μίλησε στην κάμερα της Cosmote Tv και αναφέρθηκε στις δύο μεγάλες του αγάπες.

Διαβάστε επίσης: Λουτσέσκου: «Απολαμβάνω κάθε παιχνίδι ξεχωριστά – Δεδομένη η ποιότητα της Γαλατά»

Όσα είπε ο Ηλιόπουλος:

«Η Πορταριά για χρόνια είναι στις δυο πιο αγαπημένες μου αναβάσεις γιατί έχει θερμό κοινό, ωραίο περιβάλλον και νομίζω αυτή με την Κύμη είναι οι δυο αναβάσεις που ο κόσμος έχει πάθος και προσφέρει σε εμάς κίνητρο.

Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός, πάντα είναι συγκλονιστικός, αλλά ιδιαίτερα σήμερα που συνδυάζεται η ιστορία που έχω στους ελληνικούς αγώνες για 31 χρόνια, με την ΑΕΚ, αυτή την μεγάλη ομάδα που δεν έχει μόνο αθλητική ιστορία αλλά και πολιτιστική… Έχει κάτι διαφορετικό, κάτι μοναδικό, αφού χτυπάει η νότα του Βυζαντίου. Θα προσπαθήσω και στο ένα κομμάτι και στο άλλο, να προσφέρω ότι μπορώ από ψυχής και με την έμπνευση που παίρνω από τον κόσμο, να καταφέρνουμε όλο και πιο πολλά και καλά πράγματα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ