ΠΑΟΚ : Ολλανδία μέρος 2ο

Σε λίγες ώρες ο ΠΑΟΚ θα βρίσκεται και πάλι στην Ολλανδία, Όστεμπεεκ για να συνεχίσει αυτό που άφησε στο Χορστ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου, να μην έχει φορ, χαφ και αριστερό μπακ, αλλά να έχει στην αποστολή τους Ουάρντα και Πρίγιοβιτς.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ, αναχώρησε το πρωί από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό και πάλι την Ολλανδία. Οι Θεσσαλονικείς, επιστρέφουν και πάλι στη «χώρα της τουλίπας» για να συνεχίσουν ότι άφησαν στο Χορστ. Οι ασπρόμαυροι, με προορισμό το αθλητικό κέντρο στο Όστερμπεεκ, θα βάλουν τις τελευταίες πινελιές στην προετοιμασίας τους και κυρίως στο μοντάρισμα που θα επιχειρήσει να κάνει ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θα έχει και πάλι 28 ποδοσφαιριστές στη διάθεση του για να δουλέψει μαζί τους καθώς μπορεί να έφυγε ο Κουλούρης και να έμεινε Θεσσαλονίκη ο Λεβέκ, όμως επέστρεψαν οι Ουάρντα και Πρίγιοβιτς μετά τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός και ο Σέρβος επιθετικός θα συναντήσουν την αποστολή στο Ντίσελντορφ.

Η αποστολή που αναχώρησε από την Θεσσαλονίκη: Ρέι, Γλύκος, Πασχαλάκης, Σιαμπάνης, Χατσερίντι, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Μιχόγεβιτς, Μπαλογιάννης, Βιεϊρίνια, Κίτσιου, Μάτος, Χαρίσης, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μουλέν, Σάκχοφ, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Ενρίκε, Ζαμπά, Μυστακίδης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από