Το BBC έστειλε τον Ιωαννίδη στον ΠΑΟΚ (pic)

Η γκάφα στην οποία υπέπεσε το BBC σε αφιέρωμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, κάνοντας τον επιθετικό του Παναθηναϊκού, παίκτη του ΠΑΟΚ.

Οι δοκιμασίες των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις βρίσκονται προ των πυλών, με τον ΠΑΟΚ να μπαίνει πρώτος στον… χωρό απέναντι στη Γαλατασαράι το βράδυ της Τετάρτης για το Europa League, ενώ ακολουθεί την Πέμπτη ο Ολυμπιακός στο Λιόν απέναντι στη γαλλική ομάδα.

Με αφορμή την έναρξη της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, η κορυφαία ιστοσελίδα BBC, ετοίμασε ένα αφιέρωμα για παίκτες που αξίζει να προσέξει κανείς τη νέα σεζόν. Το πρόβλημα είναι ότι συμπεριέλαβε σε αυτήν τον Φώτη Ιωαννίδη, ενώ ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στο Conference League.

Διαβάστε επίσης: Αταμάν: «Δεν είμαστε έτοιμοι, έχουμε πολλούς τραυματίες»

Η μεγαλύτερη γκάφα όμως αφορά το γεγονός πως ο επιθετικός της Εθνικής Ελλάδος εμφανίζεται ως παίκτης του… ΠΑΟΚ. Εξού και η συμμετοχή του στη συγκεκριμένη λίστα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα: «Ο Έλληνας επιθετικός προσέλκυσε το ενδιαφέρον της Ίπσουιτς -από την οποία φέρεται να απορρίφθηκε μια προσφορά 20 εκατομμυρίων λιρών- και της Μπολόνια το καλοκαίρι.

Ο ΠΑΟΚ όμως αρνήθηκε να διαπραγματευτεί και κράτησε τον Ιωαννίδη αφού πέτυχε 23 γκολ σε 44 αγώνες την περασμένη σεζόν, συμπεριλαμβανομένων πέντε σε έξι παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ.

Ωστόσο, έχει σκοράρει μόνο μία φορά μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από