Fanatik: «Προχωρούν θετικά οι συζητήσεις Ολυμπιακού – Γιαζιτσί, αναμένονται οι υπογραφές»

Fanatik: «Προχωρούν θετικά οι συζητήσεις Ολυμπιακού – Γιαζιτσί, αναμένονται οι υπογραφές»

Δημοσίευμα της «Fanatik» αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει κίνηση για την απόκτηση του Γιουσούφ Γιαζίτσι και τονίζει ότι θα υπογράψει άμεσα στους ερυθρόλευκους.

Ο Γιουσούφ Γιαζιτσί παραμείνει ελεύθερος μέχρι σήμερα και στην Τουρκία «ανάβουν» φωτιές για το μέλλον του, καθώς εμπλέκουν ξανά τον Τούρκο μεσοεπιθετικό με τον Ολυμπιακό.

Η «Fanatik» με αποκαλυπτικό δημοσίευμα αναφέρει ότι οι ερυθρόλευκοι και ο 27χρονος ποδοσφαιριστής είναι ξανά σε επαφές και τονίζει ότι υπήρξε πρόοδος στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών, κάτι που δείχνει ότι μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» στο ΝΒΑ με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα από τη γειτονική χώρα, ο Γιαζιτσί είναι έτοιμος να απαντήσει θετικά στους Πειραιώτες και να «πετάξει» για την Ελλάδα προκειμένουν να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του και να ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό.

Παρόλα αυτά, τις τελευταίες ώρες υπάρχει και μπαράζ δημοσιευμάτων για τον Τούρκο από την Αγγλία που αναφέρουν πως ο παίκτης είναι κοντά σε Άστον Βίλα και Κρίσταλ Πάλας και θα αποφασίσει για το μέλλον του τις επόμενες ώρες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιαζιτσί μέχρι πέρσι αγωνιζόταν στη Ligue 1 και τη Λιλ και την 1η Ιουλίου έμεινε ελεύθερος από τους «λιλουά». Αξίζει να σημειωθεί πως είχε 42 συμμετοχές, 12 γκολ και 4 ασίστ την περασμένη σεζόν (με 5 γκολ σε 10 ματς στο Conference League).

Ο 27χρονος Τούρκος εκτός από τη γαλλική ομάδα, έχει αγωνιστεί επίσης σε Τράμπζονσπορ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας και πλέον μένει να φανεί ποια θα είναι η επόμενη ομάδα στην καριέρα του Τούρκου μεσοεπιθετικού.

Δείτε το δημοσίευμα της «Fanatik»:

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ