Η μάχη του Ζέλσον για Παναθηναϊκό και οι 5 παίκτες που πήγαν Ρέντη στο ρεπό του Ολυμπιακού

Η μάχη του Ζέλσον για Παναθηναϊκό και οι 5 παίκτες που πήγαν Ρέντη στο ρεπό του Ολυμπιακού

Ο τραυματισμός του Ζέλσον Μαρτίνς στον δικέφαλο θα τον αφήσει εκτός για αρκετές ημέρες, με τον ίδιο να τρέχει για το «αιώνιο» ντέρμπι. Η δοκιμή Ρέτσου, Μασούρα και οι Ελ Κααμπί, Κοστίνια και... Μπακούλας, που πήγαν στο Ρέντη και προπονήθηκαν παρά το ρεπό.

Ο Ολυμπιακός θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ζέλσον Μαρτίνς για περίπου δύο εβδομάδες. Ισως και λιγότερο, ανάλογα με την πορεία της αποκατάστασης και την κατάσταση του ποδιού του. Μπορεί η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Πορτογάλος εξτρέμ να μην έδειξε κάποιο πιο σοβαρό πρόβλημα στον δικέφαλο, αλλά τα ευρήματα είναι τέτοια που ουσιαστικά τον θέτουν εκτός για τα επόμενα παιχνίδια.

Το πλήγμα για τον Μεντιλίμπαρ είναι πολύ σημαντικό, καθώς πρόκειται για τον πιο βασικό ποδοσφαιριστή του στην επίθεση. Μάλιστα, Ζέλσον, πέραν του αγώνα με τη Λιόν (26/09), είναι πιθανό να χάσει και τα εντός έδρας παιχνίδια με τον Ατρόμητο (29/09) και την Μπράγκα (03/10). Ο έμπειρος ακραίος επιθετικός ξεκίνησε ήδη θεραπείες και ατομικό πρόγραμμα, ώστε να είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στις 6 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ.

Από εκεί και πέρα, ο Παναγιώτης Ρέτσος και ο Γιώργος Μασούρας, όπως αναμενόταν, βρέθηκαν κανονικά στις εγκαταστάσεις του Ρέντη όπου και έκαναν τα προγράμματά τους. Ο πρώτος είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα μπει με την ομάδα την Τρίτη, καθώς το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο γόνατο έχει ξεπεραστεί πλήρως, δεν έχει την παραμικρή ενόχληση και επιπλέον είναι καλά από πλευράς φυσικής κατάστασης. Μένει να φανεί εάν και ο «Μάσου» θα είναι έτοιμος να μπει σε πρόγραμμα προπονήσεων. Κάτι που θα αποφασιστεί από το τεχνικό και το ιατρικό επιτελείο, με τη διαφορά πως ο Ελληνας εξτρέμ είχε μυϊκό πρόβλημα (προσαγωγούς).

Ωστόσο, ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη βρέθηκαν ακόμη τρεις ποδοσφαιριστές, με σκοπό να κάνουν έξτρα προπόνηση και ατομικά προγράμματα. Ο πρώτος ήταν ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος πασχίζει να κερδίσει τον χαμένο χρόνο από το κομμάτι προετοιμασίας που έχασε, λόγω ενοχλήσεων στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού. Ο δεύτερος ήταν ο Κοστίνιο, ο οποίος είναι σχεδόν… μόνιμος κάτοικος Ρέντη, καθώς βρίσκεται εκεί σχεδόν σε όλα τα ρεπό. Και ο τρίτος, ήταν ο Θεοφάνης Μπακούλας. Ο παίκτης που κέρδισε τον Μεντιλίμπαρ το καλοκαίρι, με αποτέλεσμα ο Βάσκος να εισηγηθεί την παραμονή του στην πρώτη ομάδα.

Τόσο ο Μπακούλας, όσο και οι περισσότεροι από τους «μικρούς» αναμένεται να βρεθούν στην αποστολή που θα ανακοινώσει την Τρίτη ο Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με τη Λιόν. Και δεν αποκλείεται αυτή τη φορά να δούμε κάποιον να παίρνει χρόνο συμμετοχής κόντρα στους Γάλλους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ