Άρης: Τα δεδομένα για Σουλεϊμάνοφ

Η κατάσταση του Ρώσου μεσοεπιθετικού παρουσιάζει βελτίωση, παραμένει, όμως, αμφίβολος για το παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης (23/9) με τον Εθνικό, ενώ το πιθανότερο είναι ότι θα προλάβει το ντέρμπι (29/9) με τον ΠΑΟΚ.

Η συμμετοχή του Σάπι Σουλεϊμάνοφ στην εκτός έδρας αναμέτρηση Κυπέλλου της Τετάρτης (23/9) με τον Εθνικό παραμένει αμφίβολη, εξαιτίας των ενοχλήσεων που νιώθει στο γόνατο. Η κατάσταση της υγείας του Ρώσου μεσοεπιθετικού παρουσιάζει βελτίωση και ξεκίνησε τρέξιμο.

Ο παίκτης χρειάζεται να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, καθώς δεν έχει χρόνο συμμετοχής στην τρέχουσα σεζόν. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν πρόκειται ο Μάντζιος να ρισκάρει τη συμμετοχή του, αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος, υπό τον φόβο πιθανής υποτροπής.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής εξέτισε στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την πέμπτη – και τελευταία- αγωνιστική της ποινής του.

Ο προπονητής του Άρη θα αποφασίσει στην αυριανή προπόνηση, για το αν θα συμπεριλάβει τον Σουλεϊμάνοφ στην αποστολή του αγώνα Κυπέλλου. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, όμως, φαίνεται ότι το πιθανότερο είναι να επιστρέψει στο κυριακάτικο (29/9) εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από