Σπάθας: «Δεν έδωσαν δύο πέναλτι στην Καλλιθέα – Οι διαιτητές προστατεύουν και φέτος πολύ την ΑΕΚ» (vid)

Τι είπε ο Ηλίας Σπάθας για τις αμφισβητούμενες φάσεις στο παιχνίδι της Καλλιθέας με την ΑΕΚ και η... ιδιαίτερη τοποθέτηση για τους διαιτητές στο VAR.

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κερδίσει την Athens Καλλιθέα στη Λεωφόρο για την 5η αγωνιστική της Super League και έμεινε στο 0-0, σε ένα παιχνίδι που είχε αρκετή… βοήθεια από τον διαιτητή Θανάση Τζήλο, αλλά και από τους VARίστες.

Τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση της Ένωσης με τους νεοφώτιστους σχολίασε ο Ηλίας Σπάθας και ξεκίνησε λέγοντας ότι η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θα πρέπει να είναι αρκετά ευτυχισμένη με την αντιμετώπιση που έχει από τους ρέφερι φέτος.

Διαβάστε επίσης: Τα αστέρια είναι παντοτινά

Όπως ανέφερε ο πρώην ρέφερι, η ΑΕΚ δέχεται μία προστασία, την οποία συνέχισε να έχει και την 5η αγωνιστική της Super League 1, αφού υπογράμμισε ότι δεν έχουν δοθεί δύο πέναλτι υπέρ της Καλλιθέας στη χθεσινή αναμέτρηση.

Η πρώτη παράβαση είναι σε μία φάση που γίνεται στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, εκεί που αναφέρει ότι ο παίκτης της ΑΕΚ δεν έχει καμία θέληση να παίξει τη μπάλα αλλά χτυπάει τον παίκτη της αντίπαλης ομάδας μέσα στην περιοχή.

Αυτό είναι κάτι αντικανονικό και θα έπρεπε να δοθεί πέναλτι και αφού δεν το είδε ο ίδιος ο διαιτητής θα έπρεπε να έχει επέμβει το VAR, στο οποίο και βρισκόταν ο διαιτητής Σιδηρόπουλος. Μάλιστα ο Ηλίας Σπάθας έκανε μια ιδιαίτερη αναφορά στους διαιτητές στο VAR, τονίζοντας ότι μάλλον απολάμβανε τις… ανέσεις στην αίθουσα και δεν ήθελε να… ασχοληθεί.

Από κει και πέρα, στάθηκε και σε μία φάση που έγινε στο 73’ του αγώνα, εκεί που υποστηρίζει ότι δε δίνεται ακόμα ένα πέναλτι για την Athens Kallithea, όπου παίκτης, δέχεται τράβηγμα και πέφτει μέσα στη μεγάλη περιοχή.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από