Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Κουάισον

Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Κουάισον

Ο διεθνής Σουηδός ταξίδεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη και αναμένεται να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους κιτρινόμαυρους.

Τα τυπικά απομένουν, πλέον, μόνο για να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Ρόμπιν Κουάισον από τον Άρη, καθώς ο ποδοσφαιριστής ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη. Οι άνθρωποι του Άρη τον υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και τον μετέφεραν στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει.

Ο διεθνής Σουηδός επιθετικός ήταν ευδιάθετος και χαμογελαστός, ενώ τακτοποίησε τις προσωπικές του υποθέσεις στη Σουηδία, εξαιτίας των οποίων καθυστέρησε η άφιξη του στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε επίσης: Λιόν – Μαρσέιγ 2-3: Απίστευτοι Μασσαλοί, έδειξαν τον δρόμο στον Ολυμπιακό!

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια, αν όλα κυλήσουν ομαλά, θα επισημοποιήσει την προφορική του συμφωνία με τους κιτρινόμαυρους και θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο παίκτης θα τεθεί στη διάθεση του Άκη Μάντζιου, ενώ θα έχει και την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες. Θα πρέπει, πάντως, να θεωρείται δεδομένο ότι θα χρειαστεί χρόνο, προκειμένου να επιστρέψει στα επιθυμητά επίπεδα από πλευράς ετοιμότητας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ