Ατρόμητος – Λαμία 4-2: Τεσσάρα και δεύτερη σερί νίκη

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Ατρόμητο, που διέλυσε με 4-2 τη Λαμία, έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ.

«Αστεράτος» Ατρόμητος. Η ομάδα του Περιστερίου επικράτησε εύκολα εντός έδρας της Λαμίας με 4-2, για την 5η αγωνιστική της Super League. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τους Περιστεριώτες, που είχαν επικρατήσει την περασμένη εβδομάδα στην Τρίπολη του Αστέρα με 2-1.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ατρόμητος πέτυχε τέσσερα γκολ με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ. Καρλίτος, Μπακού, Φαν Βέερτ και Αθανασίου τα γκολ για τους γηπεδούχους. Ραντόνια και αυτογκόλ του Χουτεσιώτη τα αντίστοιχα για τους φιλοξενούμενους.

Διαβάστε επίσης: Αναζητώντας το plan B…

Ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Καρλίτος. Ο Ισπανός επιθετικός με ωραίο σόλο βρέθηκε σε θέση βολής και με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 1-0 για την ομάδα του Περιστερίου.

Στο 30’ ο Ατρόμητος έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 2-0, με τον Γιουμπιτάνα. Ο άσος των γηπεδούχων βρέθηκε τετ α τετ με τον Κόστιτς, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει. Δέκα λεπτά αργότερα η Λαμία ισοφάρισε σε 1-1 με τον Ραντόνια. Μετά από σέντρα του Νούνιες, ο Ραντόνια πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χουτεσιώτη για το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος ήταν σαρωτικός. Στο 50’ ο Ουάρντα γύρισε την μπάλα στον Μπακού και αυτός σε κενή εστία έκανε το 2-1 για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία.

Στο 54’ ακυρώθηκε γκολ του Ουάρντα για οφσάιντ. Στο 71’ τελικά ο Ατρόμητος έκανε το 3-1 με τον Φαν Φερτ, μετά από πάσα του Ουεντραογκό. Εξι λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έβαλαν και τέταρτο γκολ, αυτή τη φορά με τον Αθανασίου, μετά από κάθετη πάσα του Ουάρντα.

Η Λαμία το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 89’. Η Ενρίκεζ πήρε την κεφαλιά, ο Χουτεσιώτης προσπάθησε να μπλοκάρει, αλλά έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν σε 4-2, που ήταν και το τελικό σκορ του παιχνιδιού.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Γκαρσία): Χουτεσιώτης, Αθανασίου (80’Έντερ), Τσιγγάρας (80′ Τσακμάκης), Ουάρντα, Καρλίτος, Γιουμπιτάνα (66’Μίχρολ), Κίνι, Ουεντραόγκο, Μπρόρσον, Μπάκου (80’Βρακάς), Μανσούρ.

Λαμία (Σατσιάς): Κόστιτς, Αντράντε, Νούνιες, Μέκιτς (57’Γκουίντο), Φουρτάδο (79’Σαραμαντάς), Βλαχομήτρος (57’Ενρίκεζ), Σάντμπεργκ (46’Μπίκοφ), Ρινγκ, Ραντόνια, Κορνέζος, Γιαννούτσος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από