Παπαδόπουλος: «Υπάρχει άγχος όσο δεν έρχεται η νίκη»

Παπαδόπουλος: «Υπάρχει άγχος όσο δεν έρχεται η νίκη»

Στην έξτρα πίεση που έχουν οι παίκτες του λόγω του ότι δεν έχουν πάρει νίκη ακόμη απέδωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος το ότι χάθηκε το τρίποντο με τον ΟΦΗ στις καθυστερήσεις.

Λεβαδειακός και ΟΦΗ έμειναν στο 1-1, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να εξηγεί στις δηλώσεις του μετά το ματς τον λόγο για τον οποίο πιστεύει πως η ομάδα του δεν μπορεί να νικήσει.

Διαβάστε επίσης: Μπράιτον – Νότιγχαμ Φόρεστ 2-2: «Αλύγιστη» και στο «AMEX»

Όσα είπε ο Παπαδόπουλος:

Για το ματς: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε μια καλή ομάδα με πολύ ποιότητα στην επίθεση. Είναι κρίμα γιατί η προσπάθεια έχει φτάσει μέχρι το τέλος, έτσι έχει γίνει και με τον Παναθηναϊκό και πρέπει να είμαστε πιο ψύχραιμοι. Ίσως το ότι δεν έχουμε κερδίσει ακόμα, μας δημιουργεί άγχος. Δεχθήκαμε ένα γκολ που θα μπορούσαμε να το είχαμε αποφύγει. Εγώ είμαι αυτός που πρέπει να εμψυχώσω τους παίκτες, είχαμε διάρκεια στο παιχνίδι μας γιατί σε άλλα παιχνίδια μας έλειψε. Θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ψύχραιμοι, όσο δεν έρχεται η νίκη σίγουρα υπάρχει άγχος. Ξέρουμε πολύ καλά πως δουλεύουμε, τι παίκτες έχουμε και είμαι σίγουρος πως θα έρθει γρήγορα μια νίκη».

Για τον ΟΦΗ: «Έχω εκφράσει αμέτρητες φορές τα συναισθήματα μου για τον ΟΦΗ. Για το μόνο που έχω στενοχωρηθεί είναι ότι έχασα έναν φίλο, που τον είχα ψηλά για 30 χρόνια. Έχει υγεία ο ΟΦΗ, είναι καλά και πραγματικά με στενοχωρεί για έναν φίλο που είχα στην καρδιά μου και στην ψυχή μου, με πείραξε η συμπεριφορά του. Δυστυχώς αυτά υπάρχουν στην ζωή και στο ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ