Λεβαδειακός – ΟΦΗ 1-1: Έσωσαν τον βαθμό στο τέλος οι Κρητικοί στη Λιβαδειά

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Λεβαδειακός και ΟΦΗ, με τους Κρητικούς να φεύγουν με το «Χ» από την Λιβαδειά με την κεφαλιά του Λαμπρόπουλου στο 90' +5.

Με… μπαλοθιά του Λαμπρόπουλου στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο ΟΦΗ έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Λιβαδειά, μετά το 1-1 κόντρα στον Λεβαδειακό, για την πέμπτη αγωνιστική της Superleague.

Χωρίς νίκη ακόμη στο πρωτάθλημα ο Λεβαδειακός που προηγήθηκε με τον Μπάλτσι στο 46′, αλλά δεν κράτησαν το τρίποντο και έφτασαν στους τρεις βαθμούς. Στους οκτώ ανέβηκε η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα.

Διαβάστε επίσης: Γιατί η απουσία του Μασούρα «πληγώνει» τον Ολυμπιακό… (vids)

Κακό πρώτο ημίχρονο από τις δύο ομάδες

Η πρώτη μεγάλη στιγμή στην αναμέτρηση ήταν για τον Λεβαδειακό. Συγκεκριμένα στο 23ο λεπτό, μετά από μακρινό σουτ του Τσάπρα, ο Χριστογιώργος απέκρουσε, στην επαναφορά ο Μπάλτσι απείλησε ξανά αλλά ο κίπερ των Κρητικών μπλόκαρε τη μπάλα.

Μερικά λεπτά μετα και συγκεκριμένα στο 28ο λεπτό, ο ΟΦΗ έχει τη δική του πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι. Μετά από σουτ του Λαμπρόπουλου μέσα στην περιοχή, η μπάλα κόντραρε, έφτασε στον Μπάκιτς, ο οποίος πλάσαρε με την μπάλα όμως να βρίσκει στα σώματα.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς κάτι ιδιαίτερο για τις δύο ομάδες, με τον ρυθμό να είναι πολύ χαμηλός και το θέαμα να… αγνοείται.

Γκολ στην αρχή και το τέλος του δευτέρου ημιχρόνου

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για τον Λεβαδειακό. Συγκεκριμένα στο 46ο λεπτό ο Μπάλτσι απέφυγε υπέροχα τον Χατζηθεοδωρίδη και με άψογο σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας του ΟΦΗ.

Από εκεί και πέρα, ο Λεβαδειακός προσπάθησε να διαχειριστεί το προβάδισμά του, ο Δέλλας έκανε αλλαγές για να ψάξει το γκολ της ισοφάρισης και αυτό ήρθε στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, με την πρώτη τελική του ΟΦΗ στο δεύτερο μέρος. Ο Ριέρα έκλεψε την μπάλα, τροφοδότησε τον Σενγκέλια, γέμισε στην περιοχή και ο Λαμπρόπουλος με υπέροχη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-1.

Λεβαδειακός: Γκαραβέλης, Βήχος, Λιάγκας, Παπαδόπουλος, Τσάπρας, Μεχία (82′ Κωστή), Τσοκάι (46′ Πλέγας), Πεντρόζο (87′ Εραμούσπε), Μπάλτσι, Ζίνι (64′ Γιαννιώτας), Ρόμο (87′ Όζμπολτ)

ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Γκονθάλεθ (78′ Μαρινάκης), Μπρεσάν, Λαμπρόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης, Μπάκιτς (54′ Αποστολάκης), Μπαΐνοβιτς (78′ Καραχάλιος), Φούντας (78′ ΡΙέρα), Νους (61′ Σαλσέδο), Σενγκέλια, Γιουνγκ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από