Άρης: Αμφίβολος για Εθνικό ο Σουλεϊμάνοφ

Άρης: Αμφίβολος για Εθνικό ο Σουλεϊμάνοφ

Ο Ρώσος μεσοεπιθετικός εξέτισε τις πέντε αγωνιστικές της ποινής του, χτύπησε όμως στην προπόνηση, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του στο εκτός έδρας ματς Κυπέλλου της Τετάρτης (25/9) με τον Εθνικό θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ εξέτισε κόντρα στον Ολυμπιακό την πέμπτη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του, δεν θα πρέπει όμως, να θεωρείται δεδομένη η συμμετοχή του στο εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης (25/9) με τον Εθνικό.

Ο Ρώσος μεσοεπιθετικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, εξαιτίας των ενοχλήσεων που νιώθει και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

Διαβάστε επίσης: Γιατί η απουσία του Μασούρα «πληγώνει» τον Ολυμπιακό… (vids)

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ προπονήθηκαν σήμερα το πρωί στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο.

Στην προπόνηση της Κυριακής χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, ασκήσεις δύναμης, ασκήσεις αμυντικής και επιθετικής μετάβασης, καθώς και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων για το δεύτερο γκρουπ).

Οι Φαμπιάνο Λέισμαν και Σάπι Σουλεϊμάνοφ (έχει ένα χτύπημα στο πόδι, το οποίο αποκόμισε κατά τη διάρκεια της προπόνησης) ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο, Δευτέρα, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο») ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της Τετάρτης με τον Εθνικό (25/09, 15:00), στο πλαίσιο της 4ης φάσης του «Κυπέλλου Ελλάδας Βetsson» της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ