ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΑΕΚ Live Streaming

ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΑΕΚ Live Streaming

Δοκιμασία στη Λεωφόρο για την ΑΕΚ. Κόντρα στην Καλλιθέα η Ενωση, που θέλει να διευρύνει το νικηφόρο της σερί (21:00).

Σε ανοδική τροχιά το τελευταίο διάστημα η ΑΕΚ. Με τους Πιερό και Κοϊτά να βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, έκαμψε την αντίσταση του Βόλου και έφτασε στο πολύτιμο τρίποντο. Με γκολ συστήθηκε στους οπαδούς της Ενωσης ο φορ από την Αϊτή, που ήρθε για να πλαισιώσει τον Λιβάι Γκαρσία.

Φυσικά, ο κιτρινόμαυρος πλανήτης κινείται και στους ρυθμούς του Αντονι Μαρσιάλ. Εριξε βόμβα μεγατόνων ο δικέφαλος, προχωρώντας στην απόκτηση του Γάλλου σούπερ σταρ. Μπόλικη η ποιότητα των κιτρινόμαυρων στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, με τον Αλμέιδα να έχει από εδώ και πέρα… ευχάριστους πονοκεφάλους. Ενόψει του αποψινού αγώνα στη Λεωφόρο, ο τεχνικός της Ενωσης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Λαμέλα, Γκατσίνοβιτς, Ρότα, Αμραμπατ, Γκαρσία, Οντουμπάτζο και Μαρσιάλ.

« Ο στόχος είναι πάντα το να κερδίζουμε. Ανεξαρτήτως αν έχουμε πάντα τους ποδοσφαιριστές όλους διαθέσιμους ή όχι, η δική μας η νοοτροπία είναι να προσπαθούμε για τους τρεις βαθμούς. Η αλήθεια είναι ότι ο κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να επωφεληθεί τις στιγμές που καλείται να παίξει.

Ο ανταγωνισμός πιστεύω ότι γεννιέται μέσα από τις προπονήσεις. Υπήρξαν παίκτες που είχαν πρόβλημα φυσικής κατάστασης, άλλοι ποδοσφαιριστές που είναι με ίωση. Και υπάρχουν και θέσεις, στις οποίες διαθέτουμε δύο ή τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι τυχαίνει να μην είναι καλά ταυτόχρονα.

Ολοι γνωρίζουμε την ποιότητα του Μαρσιάλ . Ελπίζουμε και περιμένουμε να μπορέσει να προσαρμοστεί γρήγορα κυρίως στη φυσική του κατάσταση. Έχει αρκετό καιρό που προπονείται μόνος του. Γίνονται κάποιες εξετάσεις, που έχουν να κάνουν με τη φυσική κατάσταση, για να δούμε σε ποιο επίπεδο βρίσκεται και πόσο μπορεί να φτάσει. Ελπίζουμε την επόμενη εβδομάδα να τον δούμε στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα», τόνισε ο Ματίας Αλμέιδα.

Να κάνει τη ζημιά στην ΑΕΚ θα επιχειρήσει η Καλλιθέα. Στέκεται εξαιρετικά μέχρι στιγμής στο ελληνικό πρωτάθλημα και μετράει τρεις πόντους μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΑΕΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ