ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ Live Streaming

Δοκιμασία στο Ολυμπιακό Στάδιο για τον Παναθηναϊκό. Κόντρα στον Πανσερραϊκό οι πράσινοι για την 5 η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος (18:00).

Με τον βαθμό της ισοπαλίας απέδρασε από την Τούμπα ο Παναθηναϊκός. Στάθηκε εξαιρετικά η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο και πήρε αυτό που ήθελε από το ντέρμπι. Τώρα, οι πράσινοι έχουν μπροστά τους ένα must win παιχνίδι. Κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Περιθώρια για νέα βαθμολογική απώλεια δεν υπάρχουν, μιας και ο Παναθηναϊκός έχει ήδη μείνει πίσω στη μάχη της κορυφής. Πέντε πόντους μετράνε μέχρι στιγμής οι γηπεδούχοι, που την επόμενη αγωνιστική, επισκέπτονται τη Νέα Φιλαδέλφεια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Δίχως τους Μαξ και Σπόραρ θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Πανσερραϊκό. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ντιέγκο Αλόνσο ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα.

Στη λίστα βρίσκονται οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μπάλντοκ, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Αράο, Μαξίμοβιτς, Ουναΐ, Μπακασέτας, Πελίστρι, Τετέ, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ.

«Kαταρχάς θα πρέπει να πω ότι δεν υπάρχουν αδύναμες ομάδες σε αυτό το πρωτάθλημα και αυτό το είδαμε εμείς, ειδικά όταν γνωρίσαμε την ήττα από μια εξ’ αυτών. Άρα πρέπει να έχουμε σεβασμό απέναντι σε όλους τους αντιπάλους.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι κάθε φορά να παίζουμε όσο γίνεται ολοένα και καλύτερα. Να είμαστε πιο έτοιμοι, να έχουμε καλύτερη ποιότητα και πάνω απ’ όλα να έχουμε ηρεμία, διότι ένα γκολ δεν έρχεται στα πρώτα τρία ή πέντε λεπτά. Πολλές φορές δεν έρχεται καν ούτε στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Άρα χρειαζόμαστε γαλήνη και ηρεμία, ψάχνοντας τους χώρους και βλέποντας τα αδύναμα, αλλά και τα δυνατά σημεία του αντιπάλου. Θα πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει για να τα εκμεταλλευτούμε και να μπορέσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι», τόνισε ο Αράο για τη σημερινή αναμέτρηση.

Νέα ήθη και έθιμα στο στρατόπεδο του Πανσερραϊκό. Ο Μιχάλης Γρηγορίου αποτέλεσε παρελθόν από την άκρη του πάγκου, πληρώνοντας το μάρμαρο των αποτυχιών. Στον Χουάν Φεράντο δόθηκαν τα κλειδιά, με τον νέο τεχνικό να πέφτει κατευθείαν στα βαθιά:

  «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμένα που είμαι εδώ, ο Πανσερραϊκός είναι ιστορικός και μεγάλος σύλλογος. Θα δουλέψουμε σκληρά και ενωμένοι, οι ποδοσφαιριστές το staff και όλη η ομάδα μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Δεν υπάρχει χρόνος για λόγια, έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας. Μόνο δουλειά», δήλωσε ο νέος κόουτς των φιλοξενούμενων.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ