Άρης: Ταξιδεύει στην Ελλάδα ο Κουάισον

Ο διεθνής Σουηδός επιθετικός τακτοποίησε τις προσωπικές του υποθέσεις, ενώ η άφιξη του είναι προγραμματισμένη για σήμερα (22/9, 23.00) στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Άρη.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η υπόθεση της απόκτησης του Ρόμπιν Κουάισον από τον Άρη, καθώς ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να ταξιδέψει σήμερα (22/9) στην Ελλάδα. Η άφιξη του διεθνούς Σουηδού μεσοεπιθετικού στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» είναι προγραμματισμένη για τις 23.00, ενώ εκεί θα τον υποδεχτούν οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το ταξίδι του Κουάισον στη Θεσσαλονίκη καθυστέρησε για λίγες μέρες, καθώς ο ποδοσφαιριστής έπρεπε να τακτοποιήσει κάποιες προσωπικές του υποθέσεις στην πατρίδα του.

Διαβάστε επίσης: Γιατί η απουσία του Μασούρα «πληγώνει» τον Ολυμπιακό… (vids)

Ο παίκτης θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αν όλα κυλήσουν ομαλά, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Αρη, διάρκειας δυο ετών.

Στη συνέχεια θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Άκη Μάντζιου και θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες. Από τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων, μάλιστα, θα κριθεί και το πρόγραμμα εκγύμνασης που θα ακολουθήσει.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από