Τσικίνιο: «Τα κεφάλια ψηλά – Έχουμε πολλά πράγματα να καταφέρουμε ακόμα» (pic)

Τσικίνιο: «Τα κεφάλια ψηλά – Έχουμε πολλά πράγματα να καταφέρουμε ακόμα» (pic)

Ένας εκ των διακριθέντων του Ολυμπιακού, ο Τσικίνιο προχώρησε σε μία ανάρτηση ενότητας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Ολυμπιακός μετά από την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη με 0-0, ηττήθηκε με 2-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον Άρη, με τον Τσικίνιο ωστόσο να είναι από τους πιο καλούς παίκτες της ομάδας, τρέχοντας πολλά χιλιόμετρα και προσπαθώντας να φτιάξει παιχνίδι για την ομάδα του Πειραιά.

Γενικά ο Πορτογάλος είναι εκ των διακριθέντων του Ολυμπιακού από την περυσινή χρονιά κιόλας, φτάνοντας μέχρι και την κατάκτηση του Conference League με τους ερυθρόλευκους.

Διαβάστε επίσης: Γιατί η απουσία του Μασούρα «πληγώνει» τον Ολυμπιακό… (vids)

Μετά το τέλος του ματς στην Θεσσαλονίκη προχώρησε σε μία ανάρτηση ενότητας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία μεταξύ άλλων δίνει το σύνθημα για την αντεπίθεση του Ολυμπιακού, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως η ομάδα έχει πολλά να κατακτήσει την εφετινή σεζόν.

Αναλυτικά το μήνυμα του Πορτογάλου μέσου

«Τα κεφάλια ψηλά!! Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θα θέλαμε, όμως έχουμε ακόμα πολλά να καταφέρουμε μαζί! Σκληρή δουλειά και αφοσίωση μέχρι το τέλος. ΠΑΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ».

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ