Επειγόντως τρίποντο ψάχνει ο Παναθηναϊκός – Να μείνει σε τροχιά κορυφής θέλει η ΑΕΚ

Επειγόντως τρίποντο ψάχνει ο Παναθηναϊκός – Να μείνει σε τροχιά κορυφής θέλει η ΑΕΚ

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η δράση στη 5η «στροφή» της Super League - Στα πιο σημαντικά ματς της βραδιάς ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Πανσερραϊκό, ενώ η ΑΕΚ φιλοξενείται στη Λεωφόρο από την Athens Kallithea

Με τέσσερις αναμετρήσεις την Κυριακή (22/9) ολοκληρώνεται η 5η αγωνιστική της Super League.

Στο πρώτο ματς της ημέρας, στις 16:30, Λεβαδειακός και ΟΦΗ κοντράρονται στο Δημοτικό Στάδιο της Λειβαδιάς, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν τη πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ στο στρατόπεδο των Κρητικών στόχος είναι να διευρυνθεί το νικηφόρο σερί τους που θα τους φέρει σε τροχιά τετράδας.

Διαβάστε επίσης: Αναντολού Εφές – Μακάμπι Τελ Αβίβ 89-66: Καταιγιστικοί οι Τούρκοι στο πρώτο ματς του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Στις 18:00, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Πανσερραϊκό στο άδειο ΟΑΚΑ, με τους πράσινους να θέλουν το τρίποντο που θα τους φέρει σε τροχιά play-offs. Μάλιστα, το τριφύλλι θα  κυνηγήσει την επιστροφή του στις νίκες κάτι που έχει να γίνει από τις 25 Αυγούστου και τη νίκη επί του Λεβαδειακού.

Απέναντι στο Παναθηναϊκό, ο Πανσερραϊκός που θα θελήσει να κάνει μια νέα αρχή, όσο δύσκολη κι αν κρίνεται αυτή η αποστολή, με νέο προπονητή, αφού η Σερραϊκή ΠΑΕ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Χουάν Φεράντο.

Στις 20:30, ο Ατρόμητος και Λαμία θα αναμετρηθούν στο Περιστέρι, με τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λόγο στη μεταξύ τους «προϊστορία».

Τέλος, το πρόγραμμα της ημέρας κλείνει με την αναμέτρηση Athens Kalliithea-AEK, όπου η Ένωση θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη και να πιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας τον ΠΑΟΚ.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου

Βόλος-ΠΑΟΚ 1-4
Άρης-Ολυμπιακός 2-1
Παναιτωλικός-Αστέρας AKTOR 1-1

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου

16:30 Λεβαδειακός-ΟΦΗ
18:00 Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός
20:30 Ατρόμητος-Λαμία
21:00 Athens Kallithea-ΑΕΚ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ