Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 1-1: Ντεμπούτο με ισοπαλία για τον Μακελελέ στον πάγκο των Αρκάδων

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 1-1: Ντεμπούτο με ισοπαλία για τον Μακελελέ στον πάγκο των Αρκάδων

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Αστέρα Τρίπολης, που «κόλλησαν» στο 1-1 με τα γκολ των Λομονάκο (35') και Γιαμπλόνσκι (28'), για την πέμπτη αγωνιστική της Superleague.

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης (1-1) στο ντεμπούτο του Κλοντ Μακελελέ στον πάγκο των Αρκάδων, για την πέμπτη αγωνιστική της Superleague. Λομονάκο (35′) και Γιαμπλόνσκι (28′) τα γκολ τους ματς.

Παρότι αγωνίστηκε με παίκτη παραπάνω για περισσότερο από 20 λεπτά λόγω αποβολής του Τριανταφυλλόπουλου (69΄), ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να πάρει το «τρίποντο» στην έδρα του.

Διαβάστε επίσης: Γιουβέντους – Νάπολι 0-0: «Κόλλησαν» στο… μηδέν

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με το πόδι στο… γκάζι και στο 19΄ ο Χουχούμης με «οβίδα» έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Όμως, εννεά λεπτά αργότερα, μετά την κεφαλιά του Ντέλι και την απόκρουση του Τσάβες, ο Γιαμπλόνσκι πλάσαρε από κοντά για να γράψει το 0-1 στο 30′. Η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση και στο 35ο λεπτό, μετά από έξοχη ασίστ του Τορεχόν, ο Λομόνακο βρέθηκε μόνος στην «καρδιά» της άμυνας του Αστέρα και ισοφάρισε.

Παρόμοια φάση έγινε και στο 56΄ με νέα ασίστ του Τορεχόν και ξανά εκτελεστή τον Λομόνακο, όμως αυτή τη φορά ο Παπαδόπουλος του είπε «όχι». Αυτή ήταν και η μοναδική φάση που δημιουργήθηκε από την ώρα της ισοφάρισης και μέχρι το 70ο λεπτό, όταν ο Τριανταφυλλόπουλος έκανε σκληρό μαρκάρισμα στον Μπελεβώνη και τιμωρήθηκε με απευθείας κόκκινη μετά από παρέμβαση του VAR.

Στο διάστημα έως το τέλος του παιχνιδιού ο Παναιτωλικός έστησε… πολιορκία γύρω από την περιοχή του Παπαδόπουλου, χωρίς ωστόσο να πετύχει το γκολ που θα έδινε τη νίκη στον Παναιτωλικό.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσάβες, Σιέλης, Μλάντεν, Λιάβας, Μαυρίας, Τορεχόν, Πέρες (90+1΄ Κοντούρης), Μπουζούκης (76΄ Μιγκέλ Λουϊς), Μπελεβώνης (76΄ Λαχούντ), Ντίας (64΄ Ρόα), Λομόνακο (76΄ Μάιντεβατς)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Ντέλι, Καστάνο, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι (87΄ Τζανδάρης), Μουνιόθ, Καλτσάς (87΄ Παλάσιος), Μπαρτόλο (71΄ Ρούμπεν Γκαρθία), Άνταμ (59΄ Αλάγκμπε), Κρέσπι

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ