Χωρίς δεξί μπακ κόντρα στην Athens Kallithea η ΑΕΚ – Έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος ο Μαρσιάλ

Ούτε ο Ρότα διαθέσιμος για το ματς της ΑΕΚ με την Athens Kallithea, την ώρα που ο Αντονί Μαρσιάλ έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης.

Με ακόμη ένα πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει της αναμέτρησης με την Athens Kallithea στη Λεωφόρο καθώς νοκ-άουτ τέθηκε και ο Λάζαρος Ρότα. Ο Έλληνας μπακ δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης και δεν υπολογίζεται για το συγκεκριμένο παιχνίδι όπου η Ένωση θα παραταχθεί χωρίς κανονικό δεξί μπακ αφού εκτός με θλάση είναι και ο Οντουμπάτζο.

Θυμίζουμε πως για το ματς με την Athens Kallithea δεν υπολογίζονται επίσης οι Γκαρσία, Γκατσίνοβιτς, Λαμέλα, Άμραμπατ ενώ ερωτηματικό υπάρχει για τον Λιούμπισιτς που έχει επιβαρυνθεί με σερί ματς. Μία λύση για το δεξί άκρο της άμυνας είναι ο Πινέδα και μία άλλη είναι να πάιξει εκεί ο Βίντα.

Διαβάστε επίσης: Βόλος – ΠΑΟΚ 1-4: Περίπατο στο Πανθεσσαλικό με πέναλτι και αποβολή

Από εκεί και πέρα, ευχάριστα είναι τα νέα για τον Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά στον Μαρσιάλ που ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος. Έμεινε εκτός μόνο από τις στατικές φάσεις και ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα για το υπόλοιπο διάστημα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από