Μπακαγιόκο: «Ωραία εμπειρία το ντεμπούτο μου στον ΠΑΟΚ»

Όσα είπε ο Τιαμουέ Μπακαγιόκο μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ στον Βόλο και την πρώτη του εμφάνιση με τους «ασπρόμαυρους».

Ο ΠΑΟΚ πέρασε με άνεση από το Πανθεσσαλικό, επικρατώντας με 4-1 των Θεσσαλών για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Τιαμουέ Μπακαγιόκο πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, περνώντας ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» στη Superleague 2 από τον Ηρακλή: Πολύ κοντά στην απόκτηση του Σιόβα

Μετά το τέλος του αγώνα, ο έμπειρος Γάλλος χαφ, μίλησε για την πρώτη του εμφάνιση με τα «ασπρόμαυρα», ενώ σχολίασε και την πρεμιέρα του «Δικεφάλου» στο Europa League απέναντι στη Γαλατασαράι, την ερχόμενη Τετάρτη.

Όσα είπε ο Μπακαγιόκο:

Για το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ: «Ήταν πολύ ωραία εμπειρία για εμένα να παίξω για πρώτη φορά με την ομάδα. Πιστεύω πως παίξαμε καλά. Φυσικά, αγωνιζόμασταν για μεγάλο διάστημα κόντρα σε μια ομάδα με δέκα παίκτες, αλλά κερδίσαμε το παιχνίδι και αυτό είναι καλό για την αυτοπεποίθηση της ομάδας. Ελπίζω να κερδίσουμε και άλλα παιχνίδια».

Για το παιχνίδι κόντρα στην Γαλατασαράι: «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, είναι η πρεμιέρα της ευρωπαϊκής μας πορείας. Φυσικά θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γνωρίζω για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι της Γαλατασαράι. Ωστόσο, και οι δικοί μας φίλαθλοι θα βρίσκονται εκεί και ελπίζω να τους ανταμείψουμε με ένα καλό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από