ΒΟΛΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

Από το Πανθεσσαλικό ανοίγει η αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Super League. Εκεί που ο ΠΑΟΚ καλείται να υπερκεράσει το εμπόδιο του μαχητικού Βόλου (17:00).

Εχει ματς-παγίδα μπροστά του ο ΠΑΟΚ και καλείται να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Μόνο εύκολο δε θα είναι το έργο των ασπρόμαυρων, κάτι που το γνωρίζουν καλά. Η πρώτη απώλεια βαθμών των ασπρόμαυρων είναι πλέον γεγονός, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να μένει στο μηδέν κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Δεν μπόρεσε ποτέ να βρει τον δρόμο προς τα πράσινα δίχτυα ο δικέφαλος του βορρά και πλέον έχει δύο συγκατοίκους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα: Την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Στους 10 πόντους πλέον οι φιλοξενούμενοι, που καλούνται να αποδράσουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το Πανθεσσαλικό.

Μέσα σε όλα, οι ασπρόμαυροι έχουν στο μυαλό τους και την πρεμιέρα της League Phase του Europa League. Την Τετάρτη ρίχνεται στη μάχη της Ευρώπης ο ΠΑΟΚ, που φιλοξενείται από την Γαλατασαράι στο Rams Park. Βέβαια, προέχει πάντα η σημερινή αναμέτρηση με τον Βόλο.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ένιωσε ενοχλήσεις στο ισχίο και προληπτικά έμεινε εκτός αποστολής. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει και στους Μπράντον Τόμας και Αντώνη Τσιφτσή , που συνέχισαν με θεραπεία κι ατομικό πρόγραμμα. Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Κοτάρσκι, Μπαλωμένος, Μοναστηρλής, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Κόλεϊ, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Σορετίρε, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ.

Το πάλεψε στην Αγιά Σοφιά, ωστόσο έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από τη Νέα Φιλαδέλφεια ο Βόλος. Τώρα, σειρά παίρνει το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον Βόλο να θέλει να κάνει την… ζημιά. Στην αποστολή των γηπεδούχων για τη δοκιμασία με τους ασπρόμαυρους βρίσκονται οι: Σιαμπάνης, Κόβατς, Μύγας, Σούντγκρεν, Καλογερόπουλος, Κορρέα, Μίλετιτς, Τσοκάνης, Βιγιαφάνες, Μπερναντού, Σμέλερς, Φερράρι, Γκλάβτσιτς, Μεντιέτα, Δόσης, Κόμπα, Ασεχνούν, Κόντε, Αλτμαν, Κόσζτα.

ΒΟΛΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από