Ο Ελ Κααμπί βλέπει κίτρινα και… αφηνιάζει: Τα 3 γκολ σε 2,2 τελικές και οι 28 ενέργειες στην περιοχή (vids)

Το εξαιρετικό παρελθόν του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον Άρη

Μία αρκετά δύσκολη αναμέτρηση έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός απόψε, βράδυ Σαββάτου (21/9, 20:00).

Οι «ερυθρόλευκοι», στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Superleague, θα αντιμετωπίσουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Άρη, με στόχο την επιστροφή στις νίκες μετά την εντός έδρας γκέλα με τον Παναιτωλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (0-0).

Στην κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού αναμένεται να αγωνιστεί ο αρχισκόρερ του. Ο λόγος φυσικά για τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος πέρσι ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στην πορεία έως την κατάκτηση του Conference League.

Η αλήθεια είναι πως όποτε ο Μαροκινός επιθετικός βρίσκει μπροστά του τον Άρη… αφηνιάζει. Ο Ελ Κααμπί, στις τρεις φορές που ξεκίνησε βασικός την περσινή σεζόν με τους «κίτρινους», μέτρησε ισάριθμα τέρματα (τα δύο σε ένα ματς) και μάλιστα με εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας.

Η αρχή έγινε στο ματς πρωταθλήματος στις 27 Σεπτεμβρίου 2023, όταν ο 31χρονος στράικερ πέτυχε δύο γκολ κόντρα στον Άρη και έτσι κατάφερε να συστηθεί με τον καλύτερο τρόπο στο κοινό του «Γ. Καραϊσκάκης». Μάλιστα , σκόραρε δύο φορές με ρεσιτάλ αποτελεσματικότητας (μόλις 1,4 μεγάλες ευκαιρίες για γκολ), αλλά και 13 επαφές με την μπάλα στη μεγάλη περιοχή των Θεσσαλονικέων.

Ο Ελ Κααμπί σκόραρε και στο ματς των play offs της Stoiximan Superleague μεταξύ των δύο ομάδων στο Φάληρο, όταν άνοιξε το σκορ στο 6′ με καρφωτή κεφαλιά. Ωστόσο, στο ματς του «Κλεάνθης Βικελίδης» είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες, που όμως δεν κατέληξαν στα δίχτυα, σε ένα παιχνίδι το οποίο έληξε με σκορ 1-1 τον περασμένο Απρίλιο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από