Άρης: Με πίστη και τον κόσμο του κόντρα στον Ολυμπιακό

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν, με τη συμπαράσταση των οπαδών τους, να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα στο σημερινό (21/9, 20.00) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Ο Άρης ψάχνει αντίδραση μετά την ήττα στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ, στο σημερινό (21/9, 20.00) εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Μια αναμέτρηση αποδείξεων για τους κιτρινόμαυρους, απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Ο Άρης θέλει να εκμεταλλευτεί τη συμπαράσταση των οπαδών του και να επιστρέψει στις νίκες.

Ο Άκης Μάντζιος έχει να αντιμετωπίσει την απουσία του Φαμπιάνο, ενώ ο Βέλεθ αναμένεται να τον αντικαταστήσει. Αντίθετα, ο Έλληνας τεχνικός μπορεί να υπολογίζει τον Μάγιο, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Το μεγάλο ερωτηματικό σε ότι αφορά την ενδεκάδα του σημερινού αγώνα έχει να κάνει με τα χαφ. Αν, δηλαδή, ο Μάντζιος αποφασίσει να αφήσει στον πάγκο τον Γκαρθία και να ξεκινήσει τον Ζουλ. Κάτι που τη δεδομένη χρονική στιγμή, συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες.

Ο προπονητής του Άρη αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Μάγιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Φρίντεκ το αριστερό, ενώ οι Βέλεθ και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Ζουλ και Μόντσου θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Ντιαντί στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Σίστο στην αριστερή και ο Σιφουέντες πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης. Ακόμα, δοκιμάστηκε και σχήμα με τον Σίστο στην δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, τον Σαβέιρο στην αριστερή και τον Ντιαντί εκτός.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από