Ολυμπιακός: O… αναγεννημένος Ζέλσον Μαρτίνς και οι «επισκέψεις» στο Κλεάνθης Βικελίδης (vids)

Ο Ζέλσον Μαρτίνς «πετάει» φωτιές στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν και θέλει να «χτίσει» μια ιδιαίτερη παράδοση στο γήπεδο του Άρη.

Ο Ολυμπιακός δίνει μία πολύ σημαντική αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη για την 5η αγωνιστική της Super League και θέλει το τρίποντο, μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Παναιτωλικό την περασμένη βδομάδα.

Οι ερυθρόλευκοι μπαίνουν σε μια πολύ δύσκολη πεντάδα αγώνων, αρχής γενομένης από το ματς με τους κίτρινους στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου ψάχνουν μόνο τρίποντο για το restart στο πρωτάθλημα, αλλά και για να πάρει ψυχολογία ενόψει της πρεμιέρας στο League Phase του Europa League κόντρα στη Λιόν στη Γαλλία την ερχόμενη Πέμπτη.

Διαβάστε επίσης: Ροντινέι: Όταν το «work ethic» και το ταλέντο επιβραβεύονται… (pics, vids)

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει τονίσει την επικινδυνότητα της αναμέτρησης με τον Άρη, αλλά και τη σημασία του να φύγει ο Ολυμπιακός με διπλό από τη Θεσσαλονίκη, ενώ στα πλάνα του κομβικός είναι για την αποψινή αναμέτρηση ο Ζέλσον Μαρτίνς.

Ο εξτρέμ των Πειραιωτών πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις τη φετινή χρονιά, έκανε πολύ καλή δουλειά στην προετοιμασία και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μεντιλίμπαρ, με αποτέλεσμα να είναι βασικός και σημαντικός. Ο Μαρτίνς είναι «αναγεννημένος», μακριά από τραυματισμούς και αναμφίβολα αποτελεί ένα από τα «όπλα» των ερυθρόλευκων που από τη δεξιά πλευρά μαζί με τον Ροντινέι μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα.

Η παράδοση κόντρα στον Άρη

Ο Ζέλσον έχει ήδη παίξει στην καριέρα του στον Ολυμπιακό δύο φορές στο Κλεάνθης Βικελίδης και μάλιστα ήταν και πολύ καλός, ενώ θέλει να χτίσει μια παράδοση με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο συγκεκριμένο γήπεδο. Ο Πορτογάλος με καταγωγή από το Πράσινο Ακρωτήρι στα δύο περσινά παιχνίδια έπαιξε βασικός, ενώ σκόραρε στο 1-1 στα πλέι οφ.

Παράλληλα, στο πρώτο του παιχνίδι κόντρα στους κίτρινους στο Βικελίδης, ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-1, χάρη σε γκολ του Ροντινέι και του Φραν Ναβάρο, ενώ ο ίδιος μπορεί να μην έβαλε το όνομα του στη στατιστική, όμως έκανε άνω κάτω την άμυνα του Άρη. Από εκεί και πέρα, ο εξτρέμ των Πειραιωτών έχει παίξει βασικός και στα δύο ματς στη Θεσσαλονίκη, ενώ έχει και 19 λεπτά ως αλλαγή στην άνετη εντός έδρας περσινή νίκη στα Play off του πρωταθλήματος με 3-0.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μαρτίνς έχει παίξει και στα 4 ματς φέτος στο πρωτάθλημα και έχει 1 γκολ και 2 ασίστ και κόντρα στον Άρη θα είναι ένα από τα «βαριά χαρτιά» του Μεντιλίμπαρ για να φύγει ο Ολυμπιακός με το διπλό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από