ΠΑΟΚ: Χωρίς Ζίβκοβιτς απέναντι στον Βόλο

Δίχως τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Βόλο, αφού ο Σέρβος έμεινε εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με αντίπαλο τον Βόλο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Superleague.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου γνωστοποίησε την αποστολή της ομάδας του, στην οποία δεν συμπεριελήφθη ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο ισχίο και δεν θα αγωνιστεί για προληπτικούς λόγους.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και ταξιδεύει στο Βόλο για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2024-25.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, ακολούθησαν κάποιες ασκήσεις τακτικής, ενώ στο φινάλε έγινε ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ένιωσε ενοχλήσεις στο ισχίο και προληπτικά έμεινε εκτός αποστολής. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει και στους Μπράντον Τόμας και Αντώνη Τσιφτσή , που συνέχισαν με θεραπεία κι ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:

Κοτάρσκι , Μπαλωμένος , Μοναστηρλής , Βιεϊρίνια , Σάστρε , Όττο , Κεντζιόρα , Μιχαηλίδης , Κόλεϊ , Μπάμπα , Μπακαγιόκο , Καμαρά , Σβαμπ , Οζντόεφ , Κωνσταντέλιας , Μουργκ , Τάισον , Σορετίρε , Ντεσπόντοφ , Τισουντάλι , Τσάλοφ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από