Τζολάκης: «Στα 100 χρόνια να πανηγυρίσουμε ένα υπέροχο πρωτάθλημα»

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης μίλησε ενόψει του ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Άρη και τόνισε πως ο στόχος της φετινής σεζόν δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την εκτός έδρας δοκιμασία απέναντι στον Άρη (21/09, 20:00), για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο τερματοφύλακας των Πειραιωτών, Κωνσταντίνος Τζολάκης, μίλησε στην κάμερα της NOVA και τόνισε πως στόχος είναι το τρίποντο, ενώ αναφέρθηκε και στην κατάκτηση του περσινού τίτλου στο Conference League, αλλά και στον μεγάλο στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος στη χρονιά που ο σύλλογος κλείνει 100 χρόνια ιστορίας.

Διαβάστε επίσης: Η νέα ατάκα του προέδρου του Ερυθρού Αστέρα για Πετρούσεφ

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζολάκης:

Για τη δυναμική του Άρη: «Πρέπει να έχουμε καλύτερη αντίδραση σε σχέση με το προηγούμενο ματς. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και μια πολύ δύσκολη έδρα. Στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί και να συνεχίσουμε την πορεία του πρωταθλητισμού».

Για τα στοιχεία που θα κρίνουν τον αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης»: «Θεωρώ πως η εικόνα του μας έχει να κάνει αποκλειστικά με εμάς. Αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει, δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα. Γνωρίζουμε το επίπεδο, προπονούμαστε γι’ αυτό. Πιστεύω στην ομάδα και αν είμαστε όπως πρέπει, θα πάρουμε τη νίκη».

Για το αν η κατάκτηση του Conference League τους επηρεάζει και αρνητικά: «Η κατάκτηση του Conference League δεν μας δημιουργεί κάποιο πρόβλημα. Η περσινή χρονιά έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία. Αυτό που είναι πιο δύσκολο είναι να κρατηθούμε στην κορυφή. Ο στόχος δεν είναι άλλος απ’ το πρωτάθλημα και μια υπέροχη πορεία στην Ευρώπη».

Για τους προσωπικούς του στόχους στη σεζόν των 100 ετών του Ολυμπιακού: «Είναι μια σημαντική χρονιά για τον Ολυμπιακό. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έχω ξεκινήσει τα παιχνίδια. Μακάρι να έχουμε υγεία για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στα 100 χρόνια του συλλόγου, να πανηγυρίσουμε ένα υπέροχο πρωτάθλημα!».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από