Χωρίς Μασούρα και Ρέτσο ο Ολυμπιακός κόντρα στον Άρη (pic)

Χωρίς Μασούρα και Ρέτσο ο Ολυμπιακός κόντρα στον Άρη (pic)

Ο Γιώργος Μασούρας και ο Παναγιώτης Ρέτσος έμειναν ξανά εκτός αποστολής του Ολυμπιακού και δεν υπολογίζονται για την αυριανή αναμέτρηση με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ επέλεξε τους ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη.

Στην αποστολή δεν βρίσκονται οι Ρέτσος και Μασούρας που δεν πρόλαβαν να είναι έτοιμοι μετά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισαν, ενώ ο Μεντιλίμπαρ δεν συμπεριέλαβε και κάποιο από τα παιδιά που προβιβάστηκαν από την Κ19.

Διαβάστε επίσης: Η νέα ατάκα του προέδρου του Ερυθρού Αστέρα για Πετρούσεφ

Στην ουσία ο Βάσκος τεχνικός δεν προχώρησε σε αλλαγές σε σχέση με την αποστολή του αγώνα με τον Παναιτωλικό την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ σε αυτήν βρίσκονται και πάλι οι Γουίλιαν και Ολιβέιρα που έκαναν αμφότεροι το ντεμπούτο τους στο ματς με τους Αγρινιώτες.

Αναλυτικά οι 21 που είναι στην αποστολή για το ματς με τον Άρη: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ρόντινεϊ, Αποστολόπουλος, Ντόη, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Γκαρθία, Γουίλιαν, Τσικίνιο, Ολιβέιρα, Έσε, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ