O Άντονι Μαρσιάλ έβαλε… ζώνη: «Ήρθα στην ΑΕΚ για να πάρουμε το double» (vid)

Ο Άντονι Μαρσιάλ συστήθηκε στον κόσμο της ΑΕΚ, έκανε τα μαγικά του με την μπάλα και μετά έδεσε... ζώνη με τον Μάριο Ηλιόπουλο.

Ο Άντονι Μαρσιάλ είναι και επίσημα από το απόγευμα της Πέμπτης ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ. Ο Γάλλος διεθνής άσος πέρασε από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια έφτασε στην OPAP Αrena για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

«Γεια σας, είμαι ο Άντονι Μαρσιάλ, 28 ετών και είμαι επιθετικός. Ήρθα στην ΑΕΚ επειδή για μένα ήταν μια καλή ευκαιρία να είμαι εδώ και να απολαμβάνω να παίζω ξανά. Οι προσδοκίες μου είναι να πάρουμε το double, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Διαβάστε επίσης: Ροντινέι: Όταν το «work ethic» και το ταλέντο επιβραβεύονται… (pics, vids)

Το μήνυμα προς τους οπαδούς είναι ότι θα δώσω τα πάντα στο χορτάρι, ότι θα κερδίσουμε τρόπαια και ότι θα τραγουδάμε όλοι μαζί», ανέφερε ο Μαρσιάλ.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε τους χώρους του γηπέδου μας και το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ, ενώ αμέσως μετά συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Μάριο Ηλιόπουλο. Συνάντησε τον πρόεδρο της ΑΕΚ στο γήπεδο και του είπε: «Δείξε μου τη μαγεία σου», δίνοντάς του μια μπάλα.

«Φίλε μου, ακολούθησέ με, για τη δική μου μαγεία», του είπε και μπήκαν στο αγωνιστικό αυτοκίνητο του Ηλιόπουλου. «Δέσε ζώνες. Ας βάλουμε μπρος. Άντονι πάμε για κατακτήσεις! Φύγαμε».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από