Άρης: Τα πλάνα του Μάντζιου ενόψει Ολυμπιακού

Ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει αποκαλύψει, ακόμα, τις προθέσεις του σε ότι αφορά την ενδεκάδα του αυριανού (21/9) αγώνα, αναμένεται, όμως, να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα.

Η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό (21/9) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα ολοκληρωθεί με την απογευματινή προπόνηση, ενώ ο Άκης Μάντζιος δεν έχει ανοίξει τα «χαρτιά» του σε ότι αφορά την ενδεκάδα, θα πρέπει να θεωρείται, όμως, δεδομένο ότι θα κάνει αλλαγές.

Ο Βέλεθ αναμένεται να αντικαταστήσει τον τραυματία Φαμπιάνο, ως παρτενέρ του Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας και ο Μάγιο τον Μοντόγια στο δεξί άκρο. Ερωτηματικό αποτελούν οι επιλογές του Έλληνα τεχνικού στα χαφ.

Διαβάστε επίσης: Στον… αστερισμό του Παυλίδη: Το «all-around» ντεμπούτο στο Champions League (vid)

Θα πρέπει, πάντως, να θεωρείται αρκετά πιθανή η επιστροφή του Ζουλ, που θα αγωνιστεί δίπλα στον Μόντσου και έχοντας μπροστά τους τον Σιφουέντες, ενώ στον πάγκο θα μείνει, πιθανότατα ο Γκαρθία. Οι Ντιαντί και Σαβέιρο, επίσης, διεκδικούν θέση στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής.

Αντίθετα, δεδομένη είναι η παρουσία του Σίστο στην αριστερή, ενώ ο Μορόν θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης. Τέλος, εκτός από τον Φαμπιάνο, που δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, εκτός αποστολής θα μείνει και ο τιμωρημένος Σουλεϊμάνοφ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από