Ροντινέι: Όταν το «work ethic» και το ταλέντο επιβραβεύονται… (pics, vids)

Ροντινέι: Όταν το «work ethic» και το ταλέντο επιβραβεύονται… (pics, vids)

Ο Ολυμπιακός επιβράβευσε τον Ροντινέι με την επέκταση του συμβολαίου του, απόλυτα φυσιολογική εξέλιξη για έναν παίκτη που έκανε τους φίλους των ερυθρολεύκων να τον αγαπήσουν με το «καλημέρα».

Ολυμπιακός και Ροντινέι θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί μέχρι και το 2027. Το απόγευμα της Πέμπτης (19/9) οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας, με τον Βραζιλιάνο μπακ να βάζει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο.

Ο Ροντινέι είναι από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στην ομάδα των Πειραιωτών και αδυναμία του κόσμου καθώς είναι ένα κατεξοχήν επιθετικό μπακ από αυτά που κάνουν δουλειά και έχουν άρτια τεχνική κατάρτιση.

Διαβάστε επίσης: «Έδεσε» Ροντινέι ο Μαρινάκης – Συμφωνία για συμβόλαιο έως το 2027

Είναι αδιαμφισβήτητο άλλωστε πως ο Βραζιλιάνος δεξιός αμυντικός είναι ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια στην επιθετική ανάπτυξη του Ολυμπιακού, με αρκετές μπάλες να περνούν από τα δικά του πόδια, φτιάχνοντας παιχνίδι για τους συμπαίκτες του.

Ο Ροντινέι ήρθε τον Δεκέμβριο του 2022 ως πρωταθλητής του Copa Libertadores με την Φλαμένγκο και από την πρώτη του εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα σε ένα ματς με αντίπαλο τον Ιωνικό τον Ιανουάριο του 2023, έφτασε να σηκώσει την κούπα του Conference League με τα ερυθρόλευκα.

Πια μετράει 53 συμμετοχές στην Super League έχοντας 7 ασίστ και 3 γκολ με την φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ μετρά και 18 συμμετοχές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχοντας 1 γκολ και 3 ασίστ.

Όμως υπάρχουν και πράγματα που δεν μετριούνται σε αριθμούς, όπως η απόλυτη εκτίμηση του Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπαρ στο πρόσωπό του και το γεγονός πως είναι πολύ σημαντικός για το πλάνο του, αλλά και για τα αποδυτήρια. Όμως και ο ίδιος είναι απόλυτα ευχαριστημένος και ευτυχισμένος στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, φροντίζοντας μάλιστα να το δείχνει με την πρώτη ευκαιρία.

Άλλωστε το είπε και ο ίδιος μετά την ανανέωση του συμβολαίου του: «Δόξα τω Θεώ κατάφερα να πραγματοποιήσω ακόμα ένα όνειρο, να ανανεώσω το συμβόλαιό μου με αυτόν τον μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο, τον Ολυμπιακό.

Ο Ροντινέι είναι εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού και τη φετινή σεζόν. Φαίνεται να έχει εκκινήσει ορεξάτος και φροντίζει να ξεχωρίζει σχεδόν σε κάθε παιχνίδι. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια έχει χάσει μόλις 11 λεπτά, ενώ φοράει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ